Twee 55″ PCAP inbouw touchscreens voor D’n Liempdsen Herd

PresTop_Omnitapps_Sppill_Dn-Liempdsen-Herd_2017_Banner_12.jpg

 

SPPiLL (Stichting Promotie Projecten in Leefbaar Liempde) is een vrijwilligersorganisatie in Liempde. De afgelopen jaren is de stichting flink gegroeid en zijn zij verantwoordelijk voor een groot aantal projecten waarmee zij de leefbaarheid en de lokale economie in het dorp versterken. De projecten lopen uiteen van investeringen in natuur, cultuurhistorie, recreatie tot aan investeringen in de openbare ruimte. Een van de projecten van SPPiLL is het ontmoetings- en bezoekerscentrum D’n Liempdsen Herd.

Touchtafel als informatiepunt voor recreanten en toeristen

Vanuit de bewoners, verenigingen en ondernemers van Liempde ontstond de behoefte voor een gezamenlijk ontmoetings- en bezoekerscentrum, waarbinnen een scala aan activiteiten voor en door Liempdenaren wordt georganiseerd. Daarmee ontstond de vraag hoe men de informatie en activiteiten gingen weergeven in D’n Liempdsen Herd. SPPiLL heeft met PresTop contact opgenomen om te kijken naar de mogelijkheden voor een interactief informatiepunt, uiteindelijk is gekozen voor houten meubels van een lokale ondernemer en twee 55″ PCAP inbouw touchscreens van PresTop. Op verzoek van de klant hebben wij deze touchscreens op locatie ingebouwd en getest.

PresTop_Omnitapps_Sppill_D'n Liempdsen Herd_2017_Banner_11

 

Nog meer touchscreens

Tijdelijk staat onderin de boerderij een informatiezuil met 22″ touchscreen waarop de website van Leefbaar Liempde getoond wordt. Binnenkort zal hiervoor een nieuw houten meubel komen en zal PresTop een 22″ PCAP touchscreen inbouwen.

Gemakkelijk informatie bekijken

Voor bezoekers is een custom interactieve presentatie gemaakt met multitouch software Omnitapps Composer. Dé ideale software voor weergeven van foto’s en video’s op een interactieve manier. Zo kunnen bezoekers op de touchscreens informatie bekijken van onderwerpen als: bodem en landschap, flora en fauna, historie en erfgoed, cultuur en het agrarisch ecosysteem van Liempde. Hieronder enkele screenshots.

Klik hier voor meer informatie over inbouw touchscreens. Of bezoek ons Interactive Experience Center.

PresTop_Omnitapps_Sppill_Dn-Liempdsen-Herd_2017_Banner_02.jpg

 

PresTop_Omnitapps_Sppill_Dn-Liempdsen-Herd_2017_Banner_03.jpg

 

Hieronder een video van de opening, onze touchscreens komen in beeld rond 6:30 minuut.

 

Terug