Succesvolle scan en win zuilen voor Royal Canin

Royal Canin is een succesvolle organisatie en toonaangevend merk op het gebied van gezonde voeding op maat voor kat en hond. Royal Canin Nederland is altijd op zoek naar nieuwe en leuke manieren om – op evenementen waarop zij staan of die zij organiseren – meer beleving, traffic en omzet te genereren. Door de scan en win zuilen van PresTop kan Royal Canin op elke gewenste plek hun actiemarketing toepassen.

Kraak de kluis met scan en win zuilen 

Klanten ontvangen bij aankoop van een product een voucher die gescand kan worden op de scan en win zuil, in het geval van Royal Canin kunnen zij de “kluis kraken” waarmee ze kans maken op een maand gratis katten- of hondenvoer van Royal Canin. Het werkt heel simpel! Bezoekers scannen de actiecode op de voucher, vullen een formulier in en krijgen direct op het scherm te zien of ze prijs hebben. Als een klant de kluis gekraakt, wordt de prijs direct uitgeprint.

Unieke scan en win software

Voor elk event van Royal Canin past Omnivision Studios de speciale scan en win software aan. We kunnen bijvoorbeeld ook aanpassen hoeveel prijzen kunnen worden weggegeven en met ons systeem worden de prijzen dan verdeeld over het aantal dagen dat het event duurt. Ook laten we de gebruiker gegevens invullen via een digitaal formulier, dus na het event is data direct beschikbaar!

Klik hier voor enkele voorbeelden. Natuurlijk kunt u ook altijd een kijkje nemen in ons Interactive Experience Center of contact met ons opnemen.

PresTop Rental_Royal Canin_Dogpop_2017_banner
 

PresTop_Royal Canin_Scan en Win zuil_Animal Event_2017_banner

Terug