Self Service

De Self Service zuilen van PresTop zijn, zoals de naam al zegd, geheel zelf te bedienen.
De informatiezuilen zijn uit te rusten met een PIN-unit, barcode scanner en een bonprinter. Ideaal voor de weergave van een webshop waarop direct producten gekocht kunnen worden of als ticketprinter bij de toegangspoort van bijvoorbeeld een evenement.

PresTop levert in samenwerking met diverse partners interactieve bestelzuilen waarop de consument in een fysieke winkel een bestelling uit het complete assortiment kan plaatsen en direct kan afrekenen met PIN. Zodoende kunnen andere maten, kleuren of productvarianten, die niet in de winkel aanwezig zijn, toch direct worden besteld en afgerekend. De aankoop kan zo in alle gevallen worden voltooid. Een Self Service zuil van PresTop verlaagt nee-verkopen en genereert direct omzet, op een manier die voor iedere consument net zo vertrouwd is als webwinkelen.


Voeg toe aan offertemandje

Een complete oplossing

Deze bestelzuil / webshop kiosk bevat een versie van de reeds bestaande webshop (er hoeven geen grote aanpassingen gedaan te worden) die in een veilige omgeving wordt geladen en waarbij de betaalmethode PIN wordt toegevoegd aan de reeds beschikbare online betaalmethodes. De bestelzuil kan tevens worden uitgerust met een bonprinter en een barcode lezer waarmee de consument door het scannen van een artikel op de juiste pagina uitkomt.

Voor maatwerk webshops, alsmede voor webshops op het SEOshop platform en het Magento platform, biedt PresTop een complete oplossing voor de koppeling met een PIN-terminal. Het grote verschil van deze oplossing ten opzichte van andere oplossingen is dat er met reeds bestaande PIN contracten kan worden gewerkt en er zodoende geen grote investeringen in de webshop gedaan hoeven te worden. Tevens is het niet nodig een andere PSP (payment service provider) te kiezen. Alles blijft zoals het is.

Voor andere webshop systemen ondersteunen wij in samenwerking met payment service provider pay.nl de koppeling van een PIN-terminal met WooCommerce, Cs-Cart, Virtuemart, OScommerce, Shopware, Hikashop, Prestashop, Zencart, Cubecart, Miwoshop, Mijoshop, Ubercart, nopCommerce, Dantocart, Tomatocart, Websitebaker, J2store, Typo3 Multishop, Pronamic, myCred en WHMCS

Met pay.nl kan PresTop de PIN-terminal ook aansluiten op populaire hosted webshop platforms als Shoptrader.nl, SEOshop, Shopify, Shopfactory, Prestashop Cloud, Luondo.nl, MyShop.com, Dropblock, CMSblocks, Payt.nl, Leisureking en Ticketflow.eu.

PresTop Producten

Bekijk het assortiment bestelzuilen hier.

voorbeeld toepassingen entertainment
voorbeeld toepassingen entertainment

Met bonprinter:

voorbeeld toepassingen entertainment
Webshop_kiosk_leaflet

Heineken ‘Bottle your own’ self service zuilen

voorbeeld toepassingen entertainment

Heineken ‘Bottle your own’ software

voorbeeld toepassingen entertainment