Raamtouch

Transformeer uw etalage of raam in een interactief touchscreen met PresTop raamtouch. Aandacht trekken, informeren en bestellingen aannemen: het kan nu 24 uur per dag. PresTop plaatst aan de binnenkant van het raam een monitor met projected-capacitive touchfolie. Deze gemakkelijke manier van installeren is vandalismebestendig, levert uitstekende zichtbaarheid en reageert soepel op aanrakingen. Bedien uw klanten ook na sluitingstijd en presenteer uw winkel, bedrijf of instelling op innovatieve en interactieve wijze!

Hieronder enkele voorbeelden

Helderheid bepaalt de zichtbaarheid
Op locaties waar daglicht of zelfs rechtstreeks zonlicht in uw raam schijnt, neemt de leesbaarheid en de attentiewaarde van traditionele beeldschermen snel af. PresTop biedt daarom ook High-Brightness en zelfs Ultra-Brightness schermen aan, met monitoren van de gerenommeerde merken Samsung en DynaScan.

Algemene opties Raamtouch
Windows pc of Android Player, Speakers, Wifi, Bestickering, Meer opties op aanvraag.


Raamtouch Standard Brightness

Raamtouch op basis van professionele monitoren met een goede helderheid. Geschikt voor binnenomgevingen.

 • Verkrijgbaar in 32″, 42″, 46″, 49″ FHD en 49″ 4K resolutie
 • Helderheid 450-500 cd/m2
 • PCAP met 10 touchpunten, HID

Voeg toe aan offertemandje

Klik op product voor meer foto’s

 

 


Raamtouch Medium Brightness

Een betaalbare tussenweg waarmee u extra aandacht trekt. Niet voor omgevingen met rechtstreeks invallend zonlicht, wel geschikt voor montage bijv. onder een afdak.

 • Keuze uit 23.8″ formaat met een helderheid van 1500 cd/m2
 • Of 49″ formaat met een helderheid van 700 cd/m2
 • Full HD
 • PCAP met 10 touchpunten, HID

Verwijder uit offertemandje

 

 

 

 

 


Raamtouch High & Ultra Brightness

Uitstekend afleesbaar, ook in daglicht en direct zonlicht. Wordt niet zwart door instraling van rechtstreeks zonlicht.

 • Keuze uit 32″ of 46″ met een helderheid van 2500 cd/m2
 • Of 47″ met een helderheid van 3000 cd/m2 of zelfs 5000 cd/m2
 • Full HD
 • PCAP met 10 touchpunten, HID

Voeg toe aan offertemandje

 

 

 

 

 


PresTop maakt voor raamtouch gebruik van PCAP (projected-capacitive) touch techniek, net zoals bijvoorbeeld een smartphone. Deze zeer dunne, doorzichtige folie lamineren wij aan de binnenzijde van uw winkelraam. De folie registreert aanrakingen die door een aangesloten PC worden verwerkt en op een beeldscherm worden weergegeven. De professionele “digital signage” monitoren die PresTop inzet zijn geschikt voor gebruik 24 uur per dag en geven een zeer helder beeld.

De PCAP touch techniek is niet gevoelig voor invallend licht en werkt dus ook goed in daglicht. De techniek is geschikt voor ramen tot 12 mm dikte, niet-metaalhoudend. Makelaars, winkeliers, VVV’s, gemeentes en vele anderen maken al gebruik van PresTop raamtouch. Kom gerust eens langs in ons Interactive Experience Center en beleef het zelf!