PresTop bestaat 25 jaar!

banner25 jaar final

 

25 Jaar geleden, op 8 januari 1993, schreef Alexander Aelberts PresTop in bij de KvK. In de loop der jaren heeft PresTop zich op de kaart gezet als specialist in alles wat met interactieve oplossingen te maken heeft. Wat is begonnen met beamers en touchscreens is uitgebreid met ontwikkeling en productie van o.a. informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, buitenzuilen, industriezuilen en videowalls. Daarnaast ontwikkelt Omnivision Studio (multi)touch software en interactieve bedrijfspresentaties voor deze interactieve oplossingen. Dit alles valt allemaal onder PresTop Group bestaande uit PresTop, PresTop Trading, PresTop Rental, Omnivision Studios en vanaf eind 2017 ook PresTop Design & Manufacturing.

Vorig jaar heeft PresTop een grote stap gezet door te verhuizen naar Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Na vele jaren te krap (maar met veel plezier te hebben gezeten in Best) hebben we niet alleen 1.700 vierkante meter aan assemblage- en opslagruimte erbij gekregen. Ook hebben we een groot Interactive Experience Center waar bezoekers een grootste scala aan interactieve oplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels, raamtouch oplossingen, totems, interactieve videowalls en vele andere producten kunt bekijken en testen.

De komende jaren

Alexander Aelberts is trots op de behaalde mijlpaal. Van een eenmanszaak naar BV en uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid naar 30 man sterk. De verwachtingen voor de komende jaren zijn hoog. We zullen steeds meer interactieve producten zien en PresTop wil meegroeien met die markt.  Kortom, nog genoeg uitdagingen!

Terug