ANWB Praatpaal heeft plaatsgemaakt voor de bestelzuil

ANWB_Banner_01

 

De ANWB gaat met de tijd mee. Waar we nog niet zo lang geleden afscheid hebben genomen van de ANWB Praatpaal, daar verschijnt een ander fenomeen: de ANWB Bestelzuil. Voor wie deze nog niet kent: ANWB wilde vanuit de omnichannel marketinggedachte ervoor zorgen dat klanten die in de ANWB-winkels komen, daar niet alleen het fysieke aanbod aan producten en diensten voorgeschoteld krijgen, maar via digitale bestelpunten in de winkel toegang zouden krijgen tot een veel breder aanbod. Klanten kunnen zo alle producten opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en kunnen verkoopmedewerkers het nee-verkopen terugdringen.

Om deze plannen ten uitvoer te brengen, riep de ANWB de specialisatie in van Prestop. Met als doelstelling: de inhoud van de webshop in de fysieke winkels aanbieden, inclusief betaalmogelijkheid. Het “nee-verkopen” moest teruggedrongen worden. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer. Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde uiteindelijk deze bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels. Inmiddels zijn de omzetcijfers die gehaald zijn via deze oplossing bekend en die liegen er niet om.

De ANWB Bestelzuil is een groot succes 

ANWB_Cijfers-2018_Banner_01

Amstelveen weegt vrachten sneller met weegkiosk

PresTop_Buitenzuil_Gemeente-Amstelveen_2018_Banner_03

 

Sneller en veel accurater werken met minder fouten. Die voordelen biedt de weegkiosk met 22″ touchscreen en RFID-reader die Prestop voor de gemeente Amstelveen heeft geplaatst. Chauffeurs wegen op het touchscreen met een digitale pas zelf hun vrachten. De complete registratie en de bijbehorende facturatie wordt helemaal geautomatiseerd afgehandeld. Behalve dat het weegproces daardoor sneller gaat, staat een vracht ook direct klaar voor facturatie.

Bekijk hieronder de video met de weegkiosk van de gemeente Amstelveen.
Meer informatie over buitenzuilen vind je hier.

Buitenzuilen voor Madurodam

Prestop_Buitenzuilen_Madurodam_Informatiezuilen_Banner_02

 

Prestop heeft voor Madurodam een kindvriendelijke buitenzuil met 22” touchscreen ontwikkeld en inmiddels staan 10 van deze zuilen verspreid door het hele park. Op elke zuil kunnen kinderen gemakkelijk video’s bekijken en vragen beantwoorden, het touchscreen zit namelijk minder hoog dan gebruikelijk. Op zonnige dagen zorgt het high brightness touchscreen (1600 Nits) ervoor dat het beeld goed zichtbaar is. Aan de voorzijde hebben we de RFID-reader en speakers ingebouwd. De RFID-reader scant de pas en activeert de video of quiz op het scherm en met de speakers is het geluid van de video’s goed hoorbaar. Om de buitenzuil te beschermen tegen corrosie is deze voorzien van een extra primer.

Meer informatie over buitenzuilen vind je hier.

Informatiezuil voor Rijksmuseum van Oudheden

Prestop_Rijksmuseum-van-Oudheden_Informatiezuil_Omnitapps_Banner_01

 

Een formulier met de hand invullen is vanaf vandaag verleden tijd bij het Rijksmuseum van Oudheden. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk een digitaal formulier invullen op een informatiezuil met 22″ touchscreen die Prestop geplaatst heeft. En bij inschrijving van de nieuwsbrief maakt men kans op € 100,- shoppen in de museumshop.

Het museum wil de informatiezuil in verschillende zalen gaan gebruiken, daarom heeft de zuil wielen waarmee deze gemakkelijk te verplaatsen is naar een andere locatie.

Meer informatie over informatiezuilen vind je hier.

Prestop plaatst Wayfindingzuil bij Pivot Park

Prestop_Pivotpark_Buitenzuil_55-inch_Omnitapps_Wayfinding_Banner_01

 

Voor Pivot Park heeft Prestop een buitenzuil met 55″ PCAP touchscreen geplaatst. Op deze wayfindingzuil kunnen bezoekers gemakkelijk bedrijven opzoeken en zien ze direct in welk pand ze gevestigd zitten en wat de kortste route is.

Meer informatie over buitenzuilen vind je hier.