Buitenzuilen voor Madurodam

Prestop_Buitenzuilen_Madurodam_Informatiezuilen_Banner_02

 

Prestop heeft voor Madurodam een kindvriendelijke buitenzuil met 22” touchscreen ontwikkeld en inmiddels staan 10 van deze zuilen verspreid door het hele park. Op elke zuil kunnen kinderen gemakkelijk video’s bekijken en vragen beantwoorden, het touchscreen zit namelijk minder hoog dan gebruikelijk. Op zonnige dagen zorgt het high brightness touchscreen (1600 Nits) ervoor dat het beeld goed zichtbaar is. Aan de voorzijde hebben we de RFID-reader en speakers ingebouwd. De RFID-reader scant de pas en activeert de video of quiz op het scherm en met de speakers is het geluid van de video’s goed hoorbaar. Om de buitenzuil te beschermen tegen corrosie is deze voorzien van een extra primer.

Meer informatie over buitenzuilen vind je hier.

Informatiezuil voor Rijksmuseum van Oudheden

Prestop_Rijksmuseum-van-Oudheden_Informatiezuil_Omnitapps_Banner_01

 

Een formulier met de hand invullen is vanaf vandaag verleden tijd bij het Rijksmuseum van Oudheden. Bezoekers kunnen nu gemakkelijk een digitaal formulier invullen op een informatiezuil met 22″ touchscreen die Prestop geplaatst heeft. En bij inschrijving van de nieuwsbrief maakt men kans op € 100,- shoppen in de museumshop.

Het museum wil de informatiezuil in verschillende zalen gaan gebruiken, daarom heeft de zuil wielen waarmee deze gemakkelijk te verplaatsen is naar een andere locatie.

Meer informatie over informatiezuilen vind je hier.

Prestop plaatst Wayfindingzuil bij Pivot Park

Prestop_Pivotpark_Buitenzuil_55-inch_Omnitapps_Wayfinding_Banner_01

 

Voor Pivot Park heeft Prestop een buitenzuil met 55″ PCAP touchscreen geplaatst. Op deze wayfindingzuil kunnen bezoekers gemakkelijk bedrijven opzoeken en zien ze direct in welk pand ze gevestigd zitten en wat de kortste route is.

Meer informatie over buitenzuilen vind je hier.

Vernieuwd Interactive Experience Center


We hebben het hele Interactive Experience Center vernieuwd. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in ons nieuwe Experience Center, waar wij met veel plezier de verschillende interatieve oplossingen aan u laten zien. Meer foto’s en informatie volgt z.s.m.