PresTop breidt verder uit

Nieuwe mensen PresTop
PresTop heeft het team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Han Derksen komt ons versterken als hoofd financiële administratie. Het software team is uitgebreid met Cyriel Martens in de functie van interaction & interface designer. En Michiel Plevier gaat aan de slag als medewerker commerciële binnendienst. Deze uitbreiding gaat gepaard met de groei van PresTop Group, waaronder PresTop, PresTop Rental en Omnivision Studios vallen.

Over Han

Als hoofd financiële administratie is Han Derksen aangesteld. Han is woonachtig in Gendt (Betuwe), getrouwd met Helma en heeft drie kinderen. Han is actief en houdt van hardlopen, tennis, duiken en je kunt met hem goed Carnavallen. Voordat hij bij PresTop begon was hij werkzaam bij Copaco te Eindhoven als hoofd credit & business control. Hij heeft namelijk een accountantsachtergrond. Na 12 jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest heeft hij in 1996 besloten over te stappen naar het bedrijfsleven, hij wilde zelf weleens aan het stuur zitten in plaats van achterom kijken en geschiedenisboeken controleren. Waarom PresTop? Voorheen heeft hij bij een grote firma gezeten waar steeds meer specialistisch werk ontstond. Het doel voor het vierde kwart van zijn werkzame leven is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een kleiner bedrijf, breder takenpakket en dichter bij huis. Met zijn ervaring en kennis wil hij Alexander Aelberts – CEO PresTop – helpen om zijn bedrijf verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Han gaat zich bezichhouden met financiële zaken en alle daaraan gerelateerde zaken, zodat Alexander de focus kan leggen op sales, innovatie en acquisitie.

Over Cyriel

Omnivision Studios was dringend op zoek naar een interaction & interface designer en Cyriel heeft deze functie ingevuld. Cyriel is 36 jaar en als ontwerper gebruikt hij zijn creative mind voor de vele hobby’s: hij schrijft (korte) verhalen; werkt aan de ontwikkeling van een videogame; speelt gitaar en videogames; kijkt graag naar films; maakt met verschillende ontwerpen en schetsen. Creativiteit is voor hem meer een manier van leven in plaats van gewoon een baan. Daarnaast speelt hij een aardig potje squash, houdt van gewichtstraining en kookt graag voor
zichzelf en vrienden. Voorheen werkte hij bij MSI als marketing ontwerper en daar heeft hij veel ervaring opgedaan met marketing styling voor campagnes en evenementen. Deze ervaring kan hij goed gebruiken bij het ontwerpen van interfaces en interactieve designs. Inmiddels is hij er helemaal klaar voor om het software team te “joinen” als interaction & interface designer en hij hoopt bij Omnitvision Studios veel te leren over interface design!

Over Michiel

Inmiddels werkt Michiel Plevier al enkele maanden voor PresTop als medewerker commerciële binnendienst. Hij is 44 jaar, woonachtig in Sint-Oedenrode en samen met zijn vriending Greetje hebben ze een dochter van 4 jaar genaamd Serra. Hij sport graag, enkele hobby’s zijn tennis, fietsen, muziek luisteren en maken (drummen) en samen puzzelen met zijn dochtertje. Ook houdt hij van een goed gesprek en vindt gezelligheid zeer belangrijk. Zijn uitdaging bij PresTop heeft hiermee te maken, want hij is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de telefonische acquisitie en plant afspraken in. Eigenlijk noemt hij zichzelf liever een kansenzoeker en contactmaker. Michiel werkt twee dagen bij PresTop en de andere werkdagen is hij werkzaam bij een ander bedrijf die gespecialiseerd is in ERP-software voor het MKB, ook bij dit bedrijf verzorgt hij de acquisitie. Zijn doel is PresTop te helpen met het uitbouwen van bestaande markten, maar ook nieuwe markten.

Wil je ook werken bij PresTop? Bekijk hier alle vacatures.

Terug