Nieuwe buitenzuilen van PresTop beschikbaar!

PresTop_pand_buitenzuilen_banner_01

 

Buitenzuil Slimline 55″

De buitenzuil Slimline 55″ is zeer dun met een diepte van slechts 169 mm! De zuil is uitgerust met een 55″ high brightness scherm voor een optimale zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden. De stalen behuizing, sterke sloten en het 6 mm gehard glas maakt deze zuil vandalismebestendig. Uitgerust met een intelligente koeling en verwarmingssysteem is de zuil beschermd tegen weersomstandigheden van -20° tot +40° Celcius. Wilt u een interactieve buitenzuil? Dat kan met een PCAP touchscreen en aansluitende multitouch software.

Buitenzuil Slimline Duo 55″

De buitenzuil Slimline Duo 55″ is zeer dun met een diepte van slechts 232 mm! De zuil is uitgerust met twee 55″ high brightness schermen die aan beide zijden zijn geïnstalleerd zijn voor optimaal gebruik en zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden. De stalen behuizing, sterke sloten en het 6 mm gehard glas maakt deze zuil vandalismebestendig. Uitgerust met een intelligente koeling en verwarmingssysteem is de zuil beschermd tegen weersomstandigheden van -20° tot +40° Celcius. Wilt u een interactieve buitenzuil? Dat kan met een PCAP touchscreen en aansluitende multitouch software.

Outdoor wandunit 55″

De outdoor wandunit 55″ is zeer dun met een diepte van slechts 169 mm! De wandunit is uitgerust met een 55″ high brightness scherm voor een optimale zichtbaarheid onder alle weersomstandigheden. De stalen behuizing, sterke sloten en het 6 mm gehard glas maakt deze zuil vandalismebestendig. Uitgerust met een intelligente koeling en verwarmingssysteem is de zuil beschermd tegen weersomstandigheden van -20° tot +40° Celcius. Wilt u een interactieve buitenzuil? Dat kan met een PCAP touchscreen en aansluitende multitouch software.

Meer informatie over deze buitenzuilen volgt z.s.m.

Terug