Nieuwe stijl KPN winkels met interactieve videowalls succesvol

Banner KPN Eindhoven nieuwe stijl

 

De KPN winkel in Eindhoven is een van de vier KPN winkels nieuwe stijl die onlangs werden geopend. De verkopers laten in de winkel in het echt zien wat voor klanten interessant zou kunnen zijn. Daarmee verrijken ze de klantreis die in veel gevallen begint bij online oriëntatie. Aan de muur interactieve videowalls van PresTop!

Het pilotproject blijkt een succes. ‘We zien een stijging in bezoekers, klanttevredenheid en verkoop’, zegt Martin Boers (manager KPN-winkels en XL-winkels) over de prestaties van de vier pilotwinkels in Den Haag, Haarlem, Eindhoven en Nijmegen. ‘De klantervaring in deze winkels ligt continu onder de loep. Uit diverse onderzoeken blijkt dat wij hen verrassen met het winkelconcept.’

Onder meer KPN-winkels in Apeldoorn, Utrecht en Amersfoort worden binnenkort omgetoverd naar de nieuwe formule. Kenmerkend zijn de 4-bij-4 meter grote interactieve videowalls waarop klanten verschillende producten en diensten kunnen uitproberen. ‘Onze verkopers laten in de winkel virtueel zien wat voor klanten interessant is. Daarmee verrijken ze de ‘klantreis’ die in veel gevallen begint bij online oriëntatie. De nieuwe winkelformule zorgt voor een consistente klantbeleving’, legt Martin uit.

Dit jaar worden weer twaalf winkels omgedoopt naar de nieuwe stijl. ‘Dat zijn vooral de grotere winkels maar we hebben ook een “small”- en “medium”-variant gemaakt voor de kleinere winkels. De volledige uitrol is een meerjarenplan.

De komende jaren komen dus nog meer KPN winkels met interactieve videowalls van PresTop!

Meer weten over interactieve videowalls?

Klik hier voor meer informatie over interactieve videowalls.

Bron: www.instore-online.nl
Terug