KARWEI inspireert klanten met touchtafels en touchscreens

PresTop_Karwei_Hoogvliet_2018_Banner_01
 

In de nieuw verbouwde winkels van KARWEI – in Amsterdam, Goirle, Hoogvliet en Uden – wordt veelvuldig gebruik gemaakt van interactieve oplossingen zoals grootformaat touchscreens, custom touchtafels en de KARWEI deurenselector. Hierdoor wordt meer beleving gecreëerd op de winkelvloer en dat wordt door de klant als zeer positief ervaren. Ook kunnen de verkopers samen met de klant het gehele assortiment bekijken en direct advies geven.

KARWEI deurenselector

In de KARWEI winkels heeft PresTop per filiaal een deurenselector met een 65″ touchscreen geïnstalleerd, hierop kunnen bezoekers alle varianten van de binnen- en buitendeuren bekijken. Om alle deuren op een interactieve manier weer te geven heeft Omnivision Studios een speciale (multitouch) applicatie gemaakt met Omnitapps.

KARWEI custom touchtafel als inspiratietafel

Voor KARWEI is het belangrijk dat zij klanten kunnen inspireren, dat kan nu op een custom touchtafel met een 42″ PCAP touchscreen. Speciaal aan deze touchtafel is dat het touchscreen door PresTop gemaakt is. PresTop produceert namelijk touchscreens in bijna alle vormen en maten in onze eigen gecertificeerde cleanroom. Daarna hebben we het touchscreen in de tafel geplaatst en de custom schakelaar ingebouwd.

KARWEI grootformaat touchscreens als inspiratieschermen

Inspiratie is superbelangrijk! Naast de deurenselector en de custom touchtafels heeft de klant de mogelijkheid om zich verder te laten inspireren op twee 55″ (inbouw) touchscreens.

Klik hier voor meer maatwerk touchtafels.
Klik hier voor meer informatie over touchtafels.
Klik hier voor meer informatie over touchscreens.
Klik hier voor meer informatie over inbouw touchscreens.

Terug