Informatiezuilen

PresTop is met ruim 25 jaar ervaring de grootste TOUCH specialist in de Benelux en marktleider in ontwikkeling, productie en verkoop van informatiezuilen. Wij maken publieksbestendige interactieve oplossingen in een vrijstaande-, wand- of balie uitvoering. Met onze informatiezuilen kunt u bezoekers informeren op een effectieve en aantrekkelijke manier. Naast standaard informatiezuilen kunt u bij ons ook terecht voor maatwerk. Afhankelijk van uw wensen en doelen geven wij u graag advies!

Waarom een informatiezuil ?

Een PresTop informatiezuil geeft een boost aan de betrokkenheid van klanten, zorgt voor langer tijd doorbrengen op de locatie, geeft uitstekende klantenservice en verlaagt de kosten van voorraad en personeel (afhankelijk van de toepassing). PresTop heeft projecten gerealiseerd in diverse omgevingen zoals winkels, museums, treinstations, vliegvelden, restaurants, winkelcentra, bedrijventerreinen en in fabriekhallen. We kijken graag samen met u wat een informatiezuil of interactieve oplossing voor uw organisatie kan betekenen.

Toepassingsmogelijkheden

Bestelzuilen, webshopkiosken en shop-in-shop ✓ Industriezuilen
Digitale receptie zuilen Wayfinding zuilen
Wand- balie zuilen Selfie totems en social media zuilen
Aanmeldzuilen Selector zuilen
✓ Narrowcasting zuilen Lobby zuilen
Buitenzuilen Digitaal brochure rack zuilen
Giant tablet zuilen ✓ Distributiezuilen
Tabletzuilen Registratiezuilen
✓ Self-service zuilen ✓ Indoor totems
✓ Enquêtezuilen / survey zuilen Oplaadzuilen

Mogelijkheden

  • Informatiezuilen kunnen in een kleur naar keuze worden uitgevoerd
  • Informatiezuilen in uw eigen huisstijl door plaatsing van logo of branding
  • Intel NUC mini PC of Adroid player voor optimale prestaties
  • Multitouch software voor een interactieve bedrijfspresentatie met Omnitapps, SiteKiosk of een andere multitouch software
  • Maak uw informatiezuil compleet met extra randapparatuur zoals houder voor pin terminal, houder voor handscanner, bewegingssensor, scanner, bonprinter, kaartlezer, barcode reader, NFC reader, webcam, pinpad, andere speakers of keyboard

 

Maatwerk

PresTop ontwerpt en bouwt ook op maat, bijvoorbeeld als uw informatiezuil, loyalty zuil of industriezuil aan bijzondere vereisten moet voldoen. Onze specialiteit is de verwerking van glas op maat, van rand tot rand, met geavanceerde PCAP touch technologie, in diverse vormen en afmetingen. Stofdicht? Een bijzondere uitstraling? Uw logo verwerkt in het glas? Bestand tegen aanrijding met een winkelwagentje? Inbouw van specifieke (rand) apparatuur? Wij kennen de mogelijkheden en kunnen die ook in kosten perspectief plaatsen.

Het adviestraject begint met een bezoek aan het Interactive Experience Center van PresTop.

Installatie- en onderhoudsdienst

PresTop heeft alle expertise in huis, dus ook een eigen installatie- en onderhoudsdienst! Plaatsing, service en onderhoud aan informatiezuilen is geen probleem!