Cases

Op deze pagina vind je grote crossmediale projecten, veelal in samenwerking met Omnivision Studios, die we onlangs leverde voor diverse klanten.

Internationaal met Sectra

PresTop heeft in 1.5 jaar al enkele touchtafels geleverd aan het Zweedse bedrijf Sectra en nadat de PT-GT-955-Pcap-Smart-Universal op meerder punten is aangepast in december is dit model helemaal klaar om wereldwijd geleverd te worden. Zo werd de tafel voorzien van een 55” pcap monitor welke in onze  cleanroom wordt opgebouwd, werd de bereikbaarheid van alle componenten ten behoeve van hoogte- en kantelverstellingen verbeterd en werd het gewicht verlaagd ten opzichte van de vorige tafel. Deze vorige tafel is uitgerust met een IR-frame.

Een paar weken geleden kwam een deel van het Sectra team dat zich bezig houdt met de software ontwikkeling voor deze tafel en de verkoop van hun oplossing op bezoek. In de (nog in te richten) nieuwe assemblagehal van 1.700 m² hadden we de tafels opgesteld en dat was een mooi gezicht.

Het team was uitermate blij verrast en zagen zelf voor de eerste keer zoveel touchtafels bij elkaar. Na een intensieve training werd de avond afgesloten met een gezellig diner in Eindhoven.

Klik hier voor meer informatie over onze in hoogte verstelbare touchtafels.
Meer over Sectra vindt u op www.sectra.com.

_1060956Sectra touchtafel

 

balk witKlant: Sectra
Geleverd door: PresTop bv
Periode: december 2015 tot eind februari 2016
Toegepaste producten: Op maat gemaakte touchtafels met 55” Pcap monitor.

Buitenzuilen via AV10 voor parkeerplaats van Rabobank Enschede

In opdracht van het bedrijf AV10 ontwikkelde, produceerde en installeerde PresTop een drietal buitenzuilen waarmee Rabobank Enschede haar gasten al buiten op de parkeerplaats kan verwelkomen. Ook kunnen deze zuilen verwijzen naar een gereserveerde parkeerplek. Via een door Omnivision ontwikkelde applicatie kunnen medewerkers van de Rabobank via een agendafunctie een parkeerplek reserveren, het kenteken invoeren, de naam van de bezoeker en eventueel ook een logo van de klant. Deze gegevens verschijnen op één van de high brightness zuilen die PresTop op de vooraf geleverd betonvoeten heeft geïnstalleerd.

Uiteraard zijn de zuilen waterdicht en werken binnen een temperatuurrange tussen -20 en + 50 vanwege het ingebouwde verwarmingselement, hydrostaat en de thermostaat welke aansturing van het verwarmingselement en de twee ventilatoren regeld.

Banner AV10 - Rabobank Enschede homepage

balk wit
Klant: AV10 / Rabobank Enschede
Geleverd door: PresTop bv
Periode: maart 2016
Toegepaste producten: buitenzuilen voor parkeerplaats

balk wit

Aanmeldzuilen zuilen VUmc – van contact tot installatie in 10 weken

VUmc Amsterdam Welkomzuilen-AanmeldzuilDe kracht van PresTop is dat het alle disciplines in huis heeft en zeer snel van een ontwerp tot productie en installatie kan komen. Echter zijn sommige aanvragen voor ons ook een uitdaging. Zo kreeg PresTop in juni 2015 het verzoek van het AMC voor meer informatie over onze informatiezuilen en naar aanleiding hiervan werd een afspraak op locatie ingepland. Daar werd duidelijk dat het AMC en VUmc op dat moment bezig waren met de implementatie van een nieuw EPD-systeem: Epic. Epic bestaat uit verschillende modules waaronder “Welcome”. De module Welcome biedt de patiënten een selfservice mogelijkheid bij binnenkomst in het ziekenhuis of polikliniek door middel van een intuïtieve touchscreen interface. Doelstelling van Welcome is dat patiënten (of hun begeleiders) door een menu van mogelijkheden lopen zoals aanmelden, inchecken, lijst met afspraken, registratie-informatie en controle hierop. Het ontlast de bezoeker door een uitgeprint overzicht te bieden van gemaakte afspraken en routebeschrijving naar de betreffende decentrale afdeling. Identificatie van de bezoeker gebeurt door middel van het scannen van een QR-code (die aanwezig is op schriftelijke bevestiging of digitaal op de smartphone) of een ID-bewijs. Om Welcome mogelijk te maken voor de patiënten werd ons duidelijk gemaakt dat er zuilen ingezet moesten worden die op diverse punten verspreid over beide ziekenhuizen. Wat op dat moment nog niet duidelijk was hoe het traject zou gaan verlopen.

Doordat het AMC en VUmc gezamenlijk in een softwareontwikkelingstraject zaten werd aan PresTop en andere producenten het advies gevraagd welke identiteitsscanners en printers het meest geschikt zijn voor toepassing in de aanmeldzuilen. Doordat PresTop al meer dan 20 jaar informatiezuilen produceert en veel randapparatuur heeft ingebouwd kon PresTop de juiste componenten adviseren waarmee beide ziekenhuizen verder gingen met testen. In juli volgde de uitgebreide offerte met daarbij aangeleverd een ontwerp zoals wij dachten dat deze zou passen in beide ziekenhuizen.

In november werd de afspraak ingepland voor het bespreken van de offerte en een maand later kregen we te horen dat we de opdracht kregen. Alvorens werd gevraagd of we alvast met een proto konden beginnen, welke dan voor de Kerst kon worden gekeurd door meerdere betrokkenen. De goedkeuring op deze proto volgde uiteindelijk pas op 28 januari. Dit betekende dat we op dat moment pas de productie van de zuilen in gang konden zetten, het poadercoaten in de speciale kleur en de uitrolplanning konden opzetten.

Natuurlijk is het ons gelukt. In het weekend van 27 en 28 februari installeerde het team van PresTop alle 29 zuilen verspreidt over het VUmc, zodat de ICT-afdeling de computers vanaf 1 maart kon gaan installeren. Dus van definitieve goedkeuring tot installatie in slechts vier weken dankzij de grote betrokkenheid van de assemblagemedewerkers en de technische medewerkers die de zuilen installeerden.

Vanaf 13 maart zijn de systemen werkzaam, circa 3 jaar nadat beide ziekenhuizen een contract sloten met Epic.

Bekijk hieronder de video van de aanmeldzuil van het VUmc.

Bekijk hieronder enkele foto’s van de aanmeldzuilen van het VUmc.

PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_1 PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_2

 

 

 

 

 

 

 

PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_3 PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_4

 

PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_5 PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_6

 

PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_7 PresTop_Products_VUmc Amsterdam_Welkom zuilen_2016_8

 

Klant: VUmc
Geleverd door: PresTop bv
Periode: 26, 27 en 28 februari 2016
Toegepaste producten: Op maat gemaakte informatiezuilen bestaande uit een 22” maatwerk Pcap touchscreen met privacy filter en een 3D barcode scanner. Negen van de 29 zuilen zuil uitgerust een thermische printer. Deze thermische printer heeft twee “near paper” end sensoren.

Hernieuwde Burgerplaza gemeente Den Bosch geopend

Vrijdag 29 januari opende wethouder Paul Kagie het vernieuwde Burgerplaza in de hal van het stadskantoor van Den Bosch.
Gemeente Den Bosch wil met deze nieuwe Burgerplaza het digitale werken als gemeente stimuleren, maar daarbij toch de gastvrijheid behouden. Inwoners die binnenkomen met een zoekvraag lopen voortaan niet meer tegen een informatiebalie aan, maar tegen een interactieve videowall. Daarop worden burgers met en zonder afspraak naar de juiste persoon of computer gewezen. In meerdere tafels in de hal van het stadskantoor zitten grote beeldschermen verwerkt. Daarop kunnen burgers informatie krijgen over bijvoorbeeld bouwprojecten, maar hiermee kunnen ze ook zelf een paspoort of uittreksel aanvragen. Ook is er een nieuwe kinderhoek en trouwruimte gerealiseerd.

Ronde touchtafel
In opdracht van de gemeente en in samenwerking met een interieurbouwer heeft PresTop een unieke ronde touchtafel opgeleverd voor het verbouwde gemeentehuis van Gemeente Den Bosch. In de op maat gemaakte ronde tafel heeft PresTop een touchscreen verwerkt die de vorm heeft van de tafel, namelijk rond. Het is opgebouwd uit een 6 mm dikke, ontspiegelde, glasplaat die aan de onderzijde is bestickerd en is voorzien van touchfolie.

Deze oplossing kan worden geboden doordat PresTop haar eigen touchscreens bouwt in een speciale cleanroom en omdat we glas laten produceren wat niet alleen ontspiegeld is maar ook zeer prettig aanvoelt. In de tafel is een 55” LED monitor verwerkt die geschikt is voor horizontale plaatsing.

Doel van gemeente Den Bosch is om deze tafel te gebruiken om bouwtekeningen door te nemen met de burger. Doordat het een multi touch touchscreen is, kan deze ook met 10 vingers tegelijkertijd worden bedient.

Vlakke inbouw touchscreens
Speciaal voor de jongste bewoners van Den Bosch heeft PresTop touchscreens ontwikkeld die geheel vlak in meubels zijn verwerkt. Het glas is precies op maat gemaakt voor de kindermeubelen en voor een meubel bekleed met leer.
Het resultaat is dat er nauwelijks een naad is tussen het hout van de tafels en het glas. Door de dikte van het geharde en ontspiegelde glas is tevens de kans op een breuk zeer klein en kunnen de kinderen naar hartenlust het spel Halli Galli en spellen gemaakt met het pakket Omnitapps spelen.

Uiteraard bent u welkom in het Stadskantoor om deze oplossingen te bekijken. U kunt natuurlijk ook inspiratie opdoen in ons Interactive Experience centre in Best. Klik hier om u aan te melden of een bel/mail ons voor het inplannen van een afspraak.

Cases_gemeente Den bosch

Klant: Gemeente Den Bosch
Geleverd door: PresTop bv en Omnivision
Periode: December 2015/Januari 2016
Toegepaste producten:
Op maat gemaakt touchscreen video wall bestaande uit een 2 tal 55” pcap touchscreen en een 3x 55” portrait Infrarood touch video wall.
Viertal op maat gemaakte 22” Pcap touchscreens voor inbouw
32” pcap touchscreen voor inbouw in een lederen meubel
Ronde touchtafel met 55” pcap, 10 touch punten, anti glare
Intel Nuc pc’s
Omnitapps Composer inclusief configuraties
Halli Galli game
Omnitapps Games

Buitenzuil bij Holthurnsche Hof voor gemeente Groesbeek

Voor de derde maal heeft PresTop Products een Buitenzuil van Cortenstaal gerealiseerd voor de Gemeente Groesbeek. Dit keer in de plaats Berg en Dal. Deze buitenzuil is geplaatst bij Landgoedhotel de Holthurnsche Hof en zal ingezet gaan worden voor bezoekers om informatie te geven over het omliggende gebied. De zuil heeft een 22″ touchscreen met extra hoge herderheid, speciaal voor buiten. Het Cortenstaal zorgt voor een roestig uiterlijk. Voor de buitenzuil leverde Omnivision een Omnitapps multitouch presentatie. Via deze interactieve presentatie kunnen bezoekers informatie krijgen over het landgoed en het omliggende gebied.

Cases_shophol
Klant: Gemeente Groesbeek
Geleverd door: PresTop bv en Omnivision
Periode: September 2015
Toegepaste producten: Informatiezuil en Omnitapps software

Van Westen mannenmode

Van Westen mannen in het Zeeuws Vlaamse Zaamslag is de grootste mannenmodewinkel van Zeeland, met een historie van bijna 100 jaar. Op 21 augustus 2015 is de compleet vernieuwde winkel geopend. Voor de nieuwe winkel zijn er twee unieke 32 inch cortenstalen informatiezuilen geproduceerd die geheel aansluiten bij de robuuste maar elegante stijl van de zaak. Dit staal heeft een karakteristiek roestlaagje dat zorgt voor een stoere vintage look. Speciaal voor het gebruik binnen zijn deze verweerde zuilen blank gelakt. Het scherm, dat omringd is met een stalen behuizing, is voorzien van infrarode touchtechniek en wordt beschermd met een geharde glasplaat.
Deze moderne touchtechniek is gecombineerd met het uitgebreide Omnitapps multitouch software pakket. Klanten kunnen hiermee via verschillende applicaties de collecties interactief bekijken en beleven. Brochures kunnen gelezen en digitaal verzonden worden. Ook informatie over de verbouwing en de historie zijn terug te vinden in een TimeLine app. Daarnaast zorgt een memory game, die vorm gegeven is doormiddel van de laatste mode trends, ervoor dat men op een leuke manier de nieuwste collecties ontdekt.

Cases_shophol
Klant: Van Westen mannenmode
Geleverd door: PresTop bv en Omnivision
Periode: Augustus 2015
Toegepaste producten: Informatiezuil en Omnitapps software

Interactieve oldtimer presentaties

Tijdens de Volvo Klassieker Beurs, gehouden in Rosmalen, konden de liefhebbers van Volvo’s kennis maken met een interactieve presentatie opgesteld op de stand van Wim’s Classics. Hier stond een 42” informatiezuil van PresTop opgesteld naast een Volvo Amazon uit 1967! Zoals gebruikelijk zijn dit soort auto’s niet zondermeer toegankelijk en aanraken is vaak niet mogelijk.
Vandaar dat Wim’s Classics heeft gekozen om gebruik te maken van een informatiezuil ingericht met een Multi touch presentatie gemaakt met de Omnitapps Markerapplicatie. Door middel van deze applicatie zijn er op het zij-, voor- en achteraanzicht van de foto van deze Volvo markers geplaatst. Door hier op te klikken krijgt de gebruiker meer foto’s, pdf’s en zelfs video’s te zien die gelijktijdig door meerdere personen naar links of rechts gesleept kunnen worden en kunnen worden vergroot. Hierdoor heeft de gebruiker een duidelijk beeld van de staat van de auto. Zelf van de binnen- en onderkant.
Dat het een succes is geworden blijkt wel uit het feit dat juist deze auto binnenkort naar een nieuwe eigenaar gaat!

Cases_shophol

Ondernemer Charles Kamphuis, eigenaar van het bedrijf Charles Classic Cars, heeft deze oplossing ook toegepast tijdens de beurs HistoriCar in Duisburg en bood de bezoekers inzicht over niet alleen de achtergrond van zijn bedrijf maar ook van de historie van de Audi Urquattro, BMW M3 en BMW M6. Verder liet hij via de Markerapplicatie ook foto’s zien van een BMW M3 Cecotto die hij niet op de stand had staan maar wel te koop aanbood. Doordat hij in Essen en in Maastricht kleinere stands zal hebben gaat hij de Omnitapps applicatie zelf verder uitbreiden met meer foto’s van de auto’s die hij op voorraad heeft, zodat hij toch alle auto’s (visueel) kan aanbieden.

Wilt u meer weten over de toepassing van deze applicatie of bent u misschien ook geïnteresseerd in de aankoop van een mooie Volvo, Audi of BMW? Dan kunt u natuurlijk altijd bellen naar Wim (06 -53 17 54 22) of Charles (06-204 29 929).
Voor de huur of aankoop van deze producten, of voor toepassing op de stand van bijvoorbeeld Interclassics Brussel en Maastricht kunt u bellen met Gerard Janssen of Anne Aelberts +31-0499-367608.
Cases_shophol

Klant: Wim’s Classics en Charles Classic Cars
Geleverd door: PresTop bv en Omnivision
Periode: Oktober 2015
Toegepaste producten: Informatiezuilen en Omnitapps software

High Low informatiezuil Schiphol

Schiphol is al sinds 1985 klant van PresTop. Alle informatiezuilen verspreidt over Schiphol zijn door PresTop in eigenhuis ontwikkeld en geproduceerd. Sinds begin oktober staan er twee nieuwe informatiezuilen van het type PT-SO-422-High Low. Deze SolidLine informatiezuilen zijn volledig in hoogte verstelbaar door middel van twee drukknoppen. Hierdoor kunnen ook personen in een rolstoel en langere personen de informatiezuil makkelijk gebruiken om een Esta formulier aan te vragen.
Daarnaast zijn deze RVS zuilen uitgerust met een Samsung DB22D-T touchscreen, RVS keyboard met glidepad, Aopen Digital Engine mini pc en SiteKiosk.

De bekabeling en de beweegbare kolom van de informatiezuil zijn volledig afgeschermd voor de veiligheid van de gebruiker. Ook is er een beveiliging ingebouwd die ervoor zorgt dat de zuil automatisch omhoog gaat bij een blokkade.
Komende tijd zullen er meerdere informatiezuilen van dit type worden geplaatst.

Cases_shophol

Klant: Schiphol
Geleverd door: PresTop bv
Periode: Vanaf oktober 2015
Toegepaste producten: Informatiezuil

Unieke Informatiezuil voor Frankfurt Airport

In opdracht van een zeer gerenommeerd ontwerpbureau, het Duitse Cosalux dat al meerdere Red Dot Awards heeft gewonnen, heeft PresTop op basis van een aantal schetsen een unieke 46” informatiezuil geproduceerd. Het ontwerp had zeer veel uitdagingen en de klant was kritisch! Zo zitten er meer dan 30 hoeken in deze zuil verwerkt en moest elke rand haarscherp worden afgewerkt. In de 120 Kg zware zuil zit een 46” Pcap touchscreen en geïntegreerde pc verwerkt. Het staal is 3 mm dik. De voet platen zijn 8 mm dik.

Cases_Cosalux
Cases_Cosalux Eindresultaat

Klant: Cosalux
Geleverd door: PresTop bv
Periode: Vanaf september 2015
Toegepaste producten: Touchtafel

 

PresTop en KPN ‘Winkel van de toekomst’

Voor de onlangs geopende nieuwe winkel van KPN in Den Haag creëerde PresTop Products touchoverlays voor de grootformaat videowalls.
Met het openen van deze nieuwe interactieve winkel lanceert KPN haar toekomstige en vooruitstrevende winkelformule. De winkels zijn zo ingericht dat klanten op een zo realistisch mogelijke manier de producten en diensten van KPN kunnen ervaren.

Cases_KPN
Instore_KPN_PresTop
KPN_PresTop

Lees het volledige artikel hier.

Klant: KPN
Geleverd door: PresTop bv
Periode: Vanaf juni 2015
Toegepaste producten: Touchoverlays voor alle Videowalls

 

PresTop Products en MediaMarkt

Sinds begin 2015 zijn onze producten ook te koop in de Pilot store van MediaMarkt Duiven. Deze Pilot store bied interactieve producten aan die gericht zijn op de zakelijke markt en het onderwijs. Vanuit PresTop staan er telefoon en tablet oplaadpunten, touchscreens en informatiezuilen. Ook bied PresTop haar totaaloplossingen (inclusief software) aan. De Pilot is een groot succes en wordt naar alle waarschijnlijkheid ook in andere MediaMarkt winkels geopend.

PresTop_MediaMarkt

 

Royal Canin Cat & Dog Experience Center

Royal Caning opende eind september 2014 in samenwerking met Omnivision en PresTop, het Cat & Dog Experience Center in de Kalverstraat te Amsterdam. Honden- en kattenliefhebbers konden in deze digitale wereld van alles ontdekken over de specifieke kenmerken van katten en honden. PresTop leverde het gehele interactieve interieur zoals de touchtafels, touchscreens, informatiezuilen en registratiezuilen. Omnivision ontwierp daarbij de custom software zoals onder andere de ‘voeding zoeker’ voor een specifieke kat of hond. Maar ook de meest ideale hond of kat kon gevonden worden door middel van een interactieve vragenlijst. De succesvolle winkel was de hele maand oktober open voor bezoekers.

Cases_Royal Canin

Royal Canin_publicatie

Klant: Royal Canin
Geleverd door: PresTop Rental en Omnivision
Periode: Oktober 2014
Toegepaste producten:
2 x Informatiezuil PT-EC-422 (witte uitvoering), 1 x touchtafel PT-GT-955-IR, 4 x informatiezuil PT-PT-455-IR (witte uitvoering),
Sitekiosk, Custom Omnitapps oplossing

PresTop sponsor van Micropia

PresTop bv. is één van de sponsoren van Micropia op het Artisplein in Amsterdam. Met de door PresTop geproduceerde inbouw touchscreens en touchoverlays is de informatie die over micro-organismen wordt getoond interactief te beleven. Ze geven bezoekers kennis en inzicht in deze bijzondere wereld. Meer informatie over Micropia treft u aan op www.micropia.nl.

Micropia_PresTop

Klant: Micropia
Geleverd door: PresTop bv
Periode: Augustus/september 2014
Toegepaste producten: Inbouw touchscreens en touchoverlays

Heineken Bottle your own!

Voor de beroemde Heineken Experience in Amsterdam realiseerde PresTop in samenwerking met Omnivision bv. in 2008, acht RVS informatiezuilen met 19 inch scherm, thermische printer en gepersonaliseerde ‘Bottle your own Heineken’ software. Vanwege uitbreidingswensen en vanwege veroudering werd er in 2015 gekozen voor vernieuwing van zowel de hardware als de software.
Een aangepaste versie van de PresTop PT-EM-422 Pcap informatiezuil werd gerealiseerd. Deze zuil heeft meer diepte om ervoor te zorgen dat de papierrol van de thermische printer eenvoudig kan worden vervangen. Ook werd er een plateau toegevoegd zodat de gebruiker zijn of haar portemonnee hierop kan leggen (i.v.m. creditkaart betalingen). Het Samsung scherm, de DB22D-T, is voorzien van privacy folie. Hierdoor is het beeld alleen recht van voren goed zichtbaar. Dit geeft bezoekers de nodige privacy tijdens de betaling.
Het verwijderen van de oude informatiezuilen, de plaatsing van de elf nieuwe zuilen en het aanpassen van het bestaande hekwerk werd in slechts anderhalve dag uitgevoerd zonder dat de bezoekers daarvan enige ongemak hebben ervaren. De applicatie werd van een 3:4 verhouding omgezet in een full-HD 16:9 touch applicatie. Daarnaast werd de applicatie in meerdere talen vertaald en op een aantal punten verbeterd. Door al deze aanpassingen kunnen bezoekers nu nog sneller en eenvoudiger een bierflesje voorzien van een eigen tekst of naam.

Cases_Heineken

G-star Denim Selector

Voor G-Star in Amsterdam creëerde PresTop Products in samenwerking met Omnivision Studios de G-Star Denim Selector.
Via deze Software, weergegeven op Ipads met op maat gemaakte behuizingen, kan de ideale jeans gevonden worden!

Cases_G-star

 

Informatiepunten VVV Zuid Limburg

Voor de provincie Zuid Limburg installeerde PresTop 53 Wall touchscreens van het type PT-EC-322-Pcap-Landscape.
Deze touchscreens hangen verspreid in VVV winkels, restaurants en hotels in het gebied. Toersisten kunnen via deze schermen interactief informatie verkrijgen over de streek.
Klik hier voor meer info over wand en balie zuilen.

Cases_VVV zuid limburg

Klant: Websdesign
Geleverd door: PresTop bv
Toegepaste producten: Internet Kiosk Browser, SiteKiosk Plus
Meer informatie: www.sitekiosk.nl

Animal Event 2012-2015

Al vier jaar achter elkaar staan we op het Animal Event met de Scan en Win oplossing voor Royal Canin.
Bezoekers kunnen een flyer scannen bij de Scan en Win informatiezuilen en hiermee een jaar lang gratis voeding voor de kat of hond winnen. Ook is er de kans om het aankoopbedrag van een product terug te winnen. De gepersonaliseerde software is hierbij gemaakt door Omnivision studios. Meer informatie over deze te huren oplossing vind u hier.

Cases_Animal Event

Klant: Royal Canin
Geleverd door: PresTop Rental en Omnivision
Periode: Animal Event 2012, 2013, 2014 en 2015
Toegepaste producten: 6 x Informatiezuil PT-DE-417-Duo-Scan & Win, Oplossing Scan, Antwoord & Win

 

TV producties

 

BNN Werk aan de Winkel

Voor de gehele reeks van het TV programma Werk aan de Winkel van BNN leverde PresTop een 46″ Smart touchtafel. In dit programma krijgen winkels een boost door middel van een geheel nieuw winkelconcept. De smart tafel werd gebruikt voor het weergeven van dit nieuwe plan en werd ingehuurd bij PresTop Rental. BNN maakte gebruik van Omnitapps Composer. Omnivision Studios heeft hiervoor de basisconfiguratie opgezet zodat BNN deze kon vullen met eigen video’s en foto’s.

Cases_Werk aan de Winkel

 

Zapp Live show

PresTop leverde voor de Live uitzending van Zapp your Planet i.s.m. WNF een totem met touchscreen.
Deze uitzending, uitgezonden op 9 mei, stond in het teken van de Orang Oetan en haalde ruim 150.000 euro op.

Cases_Zapp

Klant: Websdesign
Geleverd door: PresTop bv
Periode: Mei 2015
Toegepaste producten: Omnitapps Composer