Bartafel

Op maat gemaakte bartafel met een interactief touchscreen en een glazen tafelblad.

Algemene opties bij de bartafel:
Andere kleur, Intel NUC mini PC, Android player, custom geprint glas, bestickering, SiteKiosk en Omnitapps. Meer opties op aanvraag.

Met een interactieve bartafel kunt u bezoekers amuseren en informeren op een aantrekkelijke  manier. De bartafel kan zo worden ingericht dat meerdere personen gelijktijdig van het touchscreen gebruik kunnen maken. U kunt bij ons ook terecht voor multitouch games en interactieve bedrijfspresentaties. Zo kunnen wij bij de bartafel ook multitouch software Omnitapps leveren. Bij de “oplossingen” treft u toepassingen aan van producten met Omnitapps. Uiteraard bent u van harte welkom om deze te bekijken en testen in ons Interactive Experience Center.


Bartafel

  • 22″ PCAP touchsceen
  • Full HD (1920×1080)
  • 10 touchpunten

Voeg toe aan offertemandje


PCAP touch op glas in iedere maat en vorm

PresTop integreert PCAP touch folie van 10″ tot 85″ op glas in iedere maat en vorm. Dus of u nu een bartafel met interactief touchcreen of een grote lobbytafel met een rond touchscreen witl hebben, de mogelijkheden zijn eindeloos. Met onze cleanroom en ervaring zijn we leverancier geworden voor vele schermfabrikanten, architecten, interieurbouwers, AV-bedrijven en eindgebruikers die interesse hebben in op maat gemaakte interactieve beeldschermen.

Wij kunnen PCAP technologie plaatsen op glas tot 12 mm dik. Het glas dat we gebruiken in bijvoorbeeld onze touchtafels en zuilen wordt speciaal voor ons geproduceerd en is verkrijgbaar in 4 mm en 6 mm gehard Anti-Glare. Wij kunnen het in elke vorm leveren en het kan zelfs worden geleverd met gaten. Het glas kan aan de randen geprint worden in bijna elke kleur en zelfs met een custom print, bijvoorbeeld met uw logo.

De touch folie wordt op de binnenzijde/achterzijde van het glas gelamineerd en is daarom niet kwetsbaar voor invloeden van buitenaf, dus ook zeer geschikt voor gebruik buiten. Met onze cleanroom zijn we één van de weinige bedrijven wereldwijd die touchfolies op specifieke glasplaten kunnen lamineren.

PCAP Specialist

De meest recente technology is PCAP (projected-capacitive) touch, dit is dezelfde techniek die wordt gebruikt bij smartphones en tablets. Afhankelijk van het gewenste formaat, het aantal touchpunten en het productievolume kunnen we u adviseren uit het product aanbod van verschillende fabrikanten. In ons Innovatielab kunt u de verschillende producten vergelijken op het gebied van helderheid, design, touch respons en kosten.

cleanroom

 

PCAP touch glas oplossingen
PresTop biedt advies, ontwerp en fabricage voor alle maatwerk touch oplossingen. Onze ervaren ontwerpers begeleiden het gehele proces van schets tot SolidWorks 3D tekening en foto-realistische rendering. Met 23 jaar ervaring heeft PresTop al honderden verschillende interactieve producten ontworpen.

cleanroom