ANWB Praatpaal heeft plaatsgemaakt voor de bestelzuil

ANWB_Banner_01

 

De ANWB gaat met de tijd mee. Waar we nog niet zo lang geleden afscheid hebben genomen van de ANWB Praatpaal, daar verschijnt een ander fenomeen: de ANWB Bestelzuil. Voor wie deze nog niet kent: ANWB wilde vanuit de omnichannel marketinggedachte ervoor zorgen dat klanten die in de ANWB-winkels komen, daar niet alleen het fysieke aanbod aan producten en diensten voorgeschoteld krijgen, maar via digitale bestelpunten in de winkel toegang zouden krijgen tot een veel breder aanbod. Klanten kunnen zo alle producten opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en kunnen verkoopmedewerkers het nee-verkopen terugdringen.

Om deze plannen ten uitvoer te brengen, riep de ANWB de specialisatie in van Prestop. Met als doelstelling: de inhoud van de webshop in de fysieke winkels aanbieden, inclusief betaalmogelijkheid. Het “nee-verkopen” moest teruggedrongen worden. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer. Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde uiteindelijk deze bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels. Inmiddels zijn de omzetcijfers die gehaald zijn via deze oplossing bekend en die liegen er niet om.

De ANWB Bestelzuil is een groot succes 

ANWB_Cijfers-2018_Banner_01

 

Een goede samenwerking is essentieel

ANWB spreekt lovend over de samenwerking met Prestop. Naast de uitstraling van de bestelzuil, die helemaal in de stijl van ANWB is ontworpen, heeft de weldoordachte combinatie van hardware en software ervoor gezorgd dat de doelstellingen van de ANWB zelfs overtroffen zijn. Klik hier voor meer informatie over de case van ANWB.

Interactieve oplossingen in de detailhandel

De detailhandel ontwikkelt zich sneller dan ooit. Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannel-ervaring. Wij beloven de ultieme beleving voor elke gebruiker. De connectie met data, presentaties, diensten en producten is met een vingerafdruk gelegd. Daarnaast ontwikkelen wij continu de nieuwste technieken en materialen voor state of the art hard- en software. Zo waarborgen wij de gewenste interactie voor iedere gebruiker in elke retail-omgeving. Lees verder…

Breng uw webshop naar de winkelvloer

Wilt u uw website of webshop naar de winkelvloer brengen? Of wilt u meer weten over bestelzuilen, webshopkiosken, shop-in-shop zuilen of self-service zuilen? Verkoop, lease, maatwerk, software en complete projectbegeleiding is geen punt voor Prestop. Neem contact op met onze specialisten voor meer informatie.

Terug