Werkvoorbereider verhuur/verkoop

PresTop BV en PresTop Rental BV – Son

Functieomschrijving
Ben jij de persoon met kennis van computers en heb jij affiniteit met interactieve producten? Ben jij een serviceverlener die onze binnen- en buitenlandse klanten te woord kan staan en ben je in staat om de uit de verhuurde of verkochte informatiezuilen, touchtafels en all-in-pc’s te configureren en klaar te zetten? Solliciteer dan nog vandaag en start binnenkort op onze nieuwe locatie in Son.

Wij zoeken voor onze bedrijven PresTop en PresTop rental een communicatief sterke, maar tegelijkertijd ook zelfstandig kunnen werkende medewerker.
Een medewerker die weet prioriteiten te stellen, weet dat het zorgen voor nette werkvloer en verhuur magazijn ook tot zijn taken zal horen en dat het vaak geen negen tot vijf werk dag zal zijn. Bij verhuur van apparatuur is een goede voorbereiding meer dan 80% van het werk. De overige 20% is het wegbrengen en aansluiten op locatie. Je hebt dus een grote verantwoordelijkheid maar je zult ook een baan hebben waar geen dag hetzelfde is..

Als werkvoorbereider ben je ook verantwoordelijk voor het opgeruimd houden van het magazijn en voor het aannemen van goederen die worden afgeleverd voor PresTop.

Eisen

Opleiding
Je bent minimaal een MBO opleiding. Je hebt zeer goede PC- en computer hardware kennis. Daarnaast heb je ook ervaring met UTP netwerken, routers en switches in het algemeen. Tijdens je dienstverband zal je uitgebreid kennis maken met en eventueel getraind worden in het gebruik van touchscreens, grootformaat displays en onze software pakketten zoals Omnitapps en Sitekiosk.

Competenties
• Klantgericht: Je herkent de wensen en behoeften van de klant.
• Flexibel: Je past je gemakkelijk aan, aan veranderende werkwijzen, taken en voorkomende Ad Hoc situaties.
• Oplossingsgericht:Je werkt systematisch en doeltreffend naar een oplossing toe waarbij je rekening houdt met eventuele achterliggende problemen.

Eigenschappen
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed in woord en geschrift (eventuele extra talen zijn een pre).
• Je voelt je thuis in een multidisciplinaire, dynamische omgeving.

Wij bieden
• Een bedrijf wat nog volop in ontwikkeling is.
• Alleen maar met leuke uitdagende projecten bezig is.
• Voldoende groeimogelijkheden.
• Een goed salaris en reiskostenvergoeding.
• Leuke mensen om mee te werken.

Functie-voordelen:
Je komt te werken in een dynamische, hands-on organisatie die hard groeit doordat PresTop samen met Omnivision zich begeeft in de groeimarkt van interactieve producten. Vanzelfsprekend bieden we een prima salaris en aansprekende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Stuur je motivatiebrief en C.V. naar vacature@prestop.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Live Chat Software