We verwelkomen 2 nieuwe collega’s

Christian en Nik_web
 

Ditmaal wordt het team van Prestop versterkt met Christian Oost en Nik op den Camp. Zij gaan aan de slag gaan als product manager.

Over Nik

Sinds 1 maart werkt Nik bij prestop als product manager.Hij is 30 jaar en woonachtig in Grave met zijn vriendin. Voor zijn start bij Prestop heeft Nik bijna 10 jaar bij 4Launch gewerkt. Ook in de IT branche, maar meer op consumenten gericht. Na een korte uitstap in de automotive branche bij PartsPoint Group keert hij nu weer terug naar de meer vertrouwde regio Eindhoven bij Prestop. Daarnaast is hij al vele jaren in de weer voor een lokale krant waar hij de opmaak van advertenties verzorgd.

Naast het werk is er zo nu en dan tijd voor hobby’s, tenminste, als alle dieren zijn verzorgd: 2 katten, 3 konijnen en 4 kippen waardoor er altijd genoeg te doen is. Wat betreft hobby’s wisselt het met regelmaat waar de meeste aandacht voor is: of dit nu snowboarden en skiën is (alleen in de winterperiode), VR racen op de PC in de racestoel, fotografie, onderhouden van PC en netwerk of bezig zijn met zijn auto’s, hij hoeft zich niet te vervelen.

Terug naar de IT branche, meer invloed hebben op de producten die verkocht worden en sneller tot resultaat komen zijn enkele zaken die hem voor Prestop lieten kiezen. Dankzij de samenwerking met oud-collega Christian verwacht hij zijn draai snel te vinden en voor mooie ontwikkelingen bij Prestop te kunnen zorgen.

Over Christian

Sinds 1 februari is hij gestart in de functie van product manager. Hij is woonachtig in Nuenen, 33 jaar oud, getrouwd en het eerste kind is onderweg. In zijn vrije tijd reist hij graag, knutselt aan pc’s voor vrienden en familie, houdt van lekker eten, speelt graag een potje voetbal of squash en in het winterseizoen gaat hij graag skiën. Voordat hij bij Prestop aan de slag is gegaan was hij werkzaam bij vidaXL en 4Launch. Beiden online webwinkels voor allerlei artikelen in en om het huis in de rol van inkoper / category manager.

Zijn passie voor techniek stamt af van de middelbare school. Destijds had hij de Pentium 133mhz van zijn ouders talloze keren uit en in elkaar geschroefd en upgrades toegepast. Hij heeft voor Prestop gekozen vanwege het technische karakter. Daarnaast hebben de oplossingen van Prestop echt een wow factor wat het uitdagend maakt om ermee bezig te zijn. Ook heeft hij bewust gekozen voor een iets kleiner bedrijf met weinig lagen, zodat er snel op de markt geschakeld kan worden. Christian hoopt aan wil nog meer uit (bestaande) producten gaan halen en gaat ook op zoek naar interessante leveranciers (voornamelijk in het buitenland) om de prachtige interactieve oplossingen breder te marketen.

Wil je ook werken bij Prestop?

Bekijk hier alle vacatures.

Terug