Resultaten ANWB-bestelzuil zijn ruim boven verwachting

ANWB_Banner_01

 

Met de bestelzuil kunnen klanten die de ANWB-winkel bezoeken, alle producten van ANWB opzoeken, bestellen, direct betalen én het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie van de ANWB versterkt en kunnen verkoopmedewerkers het nee-verkopen terugdringen.

ANWB is de samenwerking aangegaan met Prestop voor de ontwikkeling en implementatie van de bestelzuil. Belangrijke wens van de ANWB was dat alles door één partij werd gedaan: hardware, koppeling pinautomaat, inrichting en het beheer. Prestop ontwikkelde, produceerde en installeerde uiteindelijk deze iconische bestelzuilen in de 85 ANWB-winkels.

De ANWB-bestelzuil is een groot succes 

ANWB_Banner_02

 

Een goede samenwerking is essentieel

ANWB spreekt lovend over de samenwerking met Prestop. Naast de uitstraling van de bestelzuil, die helemaal in de ANWB-stijl is ontworpen, heeft de weldoordachte combinatie van hardware en software ervoor gezorgd dat de doelstellingen van de ANWB zelfs overtroffen zijn. Klik hier voor meer informatie over de case van ANWB.

Interactieve oplossingen in de detailhandel

De detailhandel ontwikkelt zich sneller dan ooit. Klanten verwachten een snelle en geïntegreerde omnichannelervaring. Wij beloven de ultieme beleving voor elke gebruiker. De connectie met data, presentaties, diensten en producten is met een vingerafdruk gelegd. Daarnaast ontwikkelen wij continu de nieuwste technieken en materialen voor state of the art hard- en software. Zo waarborgen wij de gewenste interactie voor iedere gebruiker in elke retail-omgeving. Lees verder…

Ook uw webshop naar de winkelvloer brengen?

Wilt u uw website of webshop naar de winkelvloer brengen? Of wilt u meer weten over bestelzuilen, webshopkiosken, shop-in-shop zuilen of self-service zuilen? Verkoop, lease, maatwerk, software en complete projectbegeleiding is geen punt voor Prestop. Klik hier voor meer informatie.

Terug