Raamtouch techniek

Transformeer uw etalage of raam in een interactief touchscreen met PresTop raamtouch. Aandacht trekken, informeren en bestellingen aannemen: het kan nu 24 uur per dag. Met een eenvoudige handbeweging kunnen uw klanten door websites, foto’s, video’s, brochures of een Omnitapps presentatie bladeren. De klant kan het gekozen product gemakkelijk online bestellen. Aangevraagde informatie kan meteen doorgestuurd worden via e-mail.

We maken van een raam een raamtouch oplossing door aan de binnenkant van het raam een monitor met touchfolie te plaatsen. Deze gemakkelijke manier van installeren is vandalismebestendig, levert uitstekende zichtbaarheid en reageert soepel op aanrakingen. Bedien uw klanten ook na sluitingstijd en presenteer uw winkel, bedrijf of instelling op innovatieve en interactieve wijze!

Hieronder enkele voorbeelden


PresTop maakt voor raamtouch gebruik van PCAP (projected-capacitive) touch techniek, net zoals bijvoorbeeld een smartphone. Deze zeer dunne, doorzichtige folie lamineren wij aan de binnenzijde van uw winkelraam. De folie registreert aanrakingen die door een aangesloten PC worden verwerkt en op een beeldscherm worden weergegeven. De professionele “digital signage” monitoren die PresTop inzet zijn geschikt voor gebruik 24 uur per dag en geven een zeer helder beeld.

De PCAP touch techniek is niet gevoelig voor invallend licht en werkt dus ook goed in daglicht. De techniek is geschikt voor ramen tot 12 mm dikte, niet-metaalhoudend. Makelaars, winkeliers, VVV’s, gemeentes en vele anderen maken al gebruik van PresTop raamtouch. Kom gerust eens langs in ons Interactive Experience Center en beleef het zelf!

Live Chat Software