Ontdek Vincent van Gogh in Vincentre op Prestop touchtafel

PresTop Rental_Vincentre_2017_Banner_01

 

Leer Vincent van Gogh kennen op een touchtafel van Prestop

In Vincentre, in het Van Gogh Village Nuenen, kunnen bezoekers ontdekken hoe Vincent van Gogh leefde en schilderde. Dit alles uiteraard met behulp van de nieuwste presentatietechnieken zoals de “Ontdek Vincent Tafel”. Bezoekers kunnen alles te weten komen over Vincent van Gogh op de interactieve touchtafel met multitouch presentatie.

Ervaar Van Gogh’s leven op een interactieve manier

Om bezoekers het leven van Van Gogh te laten ervaren is een multitouch configuratie gemaakt met Omnitapps. Het is mogelijk om op een interactieve manier de stamboom van Vincent van Gogh te bezichtigen en schilderijen op chronologische volgorde te bekijken. Enkele kunstwerken zijn terug te vinden in leuke games en de de kennis over Vincent van Gogh kan getest worden met een quiz. Ook worden een paar schilderijen – gemaakt in de pastorietuin in Nuenen – op een interactieve kaart weergegeven, zo kunnen bezoekers door de ogen van Vincent van Gogh kijken terwijl ze door de pastorietuin lopen.

prestop-rental_vincentre_2017_screenshots_01

 

prestop-rental_vincentre_2017_screenshots_02

 

Vicent van Gogh tentoonstelling 

Het Vincentre gaat uitbreiden en eind september 2019 gaat de grote Vincent van Gogh-tentoonstelling van start. Bron: ED.

 

Terug