Touch videowall voor Schneider Electric van Shanghai naar Beijing

PresTop_Schneider Electric Shanghai_2017_Banner_01

 

PresTop installeert voor Schneider Electric een touch videowall op een beurs in Shanghai. Deze touch videowall zal na de beurs verplaatst worden en als vaste opstelling komen te staan in het kantoor van Schneider Electric in Beijing.

Deze interactieve touch videowall is opgebouwd uit een zevental portrait 55” videowallschermen. In de buitenrand hebben we een IR touchframe verwerkt, welke 10 touchpunten simultaan kan verwerken.

We hebben al diverse touch videowalls geinstalleerd voor Schneider Electric in onder andere Parijs, Kopenhagen, Hong Kong, Bangkok en Grenoble. Klik hier voor meer informatie over alle installaties van Schneider Electric.

Nu 40% korting op alle occasions!

Banner_40% korting op alle occasions PresTop_v1

 

Het assortiment van PresTop is uitgebreid en daarom ruimen we onze voorraad op en zijn alle occasions nu tijdelijk met 40% korting!*
Klik hier voor alle occasions en acties.

*Actie is geldig tot 31-12-2017. Vraag naar de voorwaarden.

Collectie jurken zichtbaar op touchscreen bij Kaftan Fes

PresTop_Kaftan Fes_Amsterdam_2017_Banner_01_klein

 

Kaftan Fes is een winkel in Amsterdam en verkoopt bijzondere jurken voor feesten, bruiloften en andere speciale gelegenheden.

Touchscreen als inspiratiepunt 

PresTop heeft in de winkel van Kaftan Fes een 32” PCAP touchscreen geïnstalleerd. Op dit touchscreen is de gehele collectie jurken zichtbaar. Het touchscreen wordt een soort inspiratiepunt waar klanten zelf de collectie en mogelijkheden kunnen ontdekken. Binnenkort wordt een speciale interactieve presentatie gemaakt met Omnitapps, maar tot die klaar is wordt de webshop getoond.

Klik hier voor meer informatie over touchscreens en hier voor inbouw touchscreens. Of bezoek ons Interactive Experience Center.

Menselijke anatomie in 3D op PresTop touchtafel

interspectral_humamanatomy_2017

 

PresTop levert smart touchtafels met een 55″ touchscreen aan Interspectral en zij werken weer samen met toonaangevende onderzoekers, musea en andere organisaties wereldwijd om een unieke uitgebreide bibliotheek te creëren met hoogwaardige 3D-inhoud. Ze hebben nu weer een nieuwe aanvulling, namelijk nieuwe 3D content van de menselijke anatomie.

Grote collectie medische 3D-scans

Interspectral heeft samen met een visualisatiebedrijf exclusieve toegang tot een unieke verzameling echte authentieke medische datasets. De database, scans gemaakt van levende patiënten behandeld voor diverse medische aandoeningen, bevat honderden 3D, CT en MRI datasets. Meer informatie hierover vindt u hier.

“This new collaboration will result in a great addition to our ever increasing human anatomy content library. We are very excited to offer this unique high-quality content to our users” –  Thomas Rydell, CEO at Interspectral.

Over de inside explorer touchtafel

Met Inside Explorer kunnen gebruikers objecten die zijn gescand met 3D x-ray interactief verkennen. Door te “touchen” kunnen gebruikers complexe data op een intuïtieve en spannende manier bestuderen. In tegenstelling tot veel andere tentoonstellingen wordt Inside Explorer met behulp van unieke authentieke wetenschappelijke gegevens getoond. Deze touchtafel wordt wereldwijd gebruikt voor educatieve doeleinden, zodat gebruikers leren over verschillende onderwerpen zoals de menselijke anatomie, mummies en meteorieten van Mars.

Nieuwsgierig naar deze mooie touchtafel? Ontdek de mogelijkheden in het Interactive Experience Center van PresTop. We nemen u graag mee op een spectaculaire tour door de binnenkant van het menselijk lichaam, exotische dieren, fossielen, meteorieten en mummies.

 

Bekijk hieronder de video van de inside explorer at Kew.

PresTop breidt verder uit

Nieuwe mensen PresTop
PresTop heeft het team uitgebreid met drie nieuwe medewerkers. Han Derksen komt ons versterken als hoofd financiële administratie. Het software team is uitgebreid met Cyriel Martens in de functie van interaction & interface designer. En Michiel Plevier gaat aan de slag als medewerker commerciële binnendienst. Deze uitbreiding gaat gepaard met de groei van PresTop Group, waaronder PresTop, PresTop Rental en Omnivision Studios vallen.

Over Han

Als hoofd financiële administratie is Han Derksen aangesteld. Han is woonachtig in Gendt (Betuwe), getrouwd met Helma en heeft drie kinderen. Han is actief en houdt van hardlopen, tennis, duiken en je kunt met hem goed Carnavallen. Voordat hij bij PresTop begon was hij werkzaam bij Copaco te Eindhoven als hoofd credit & business control. Hij heeft namelijk een accountantsachtergrond. Na 12 jaar in de accountancy werkzaam te zijn geweest heeft hij in 1996 besloten over te stappen naar het bedrijfsleven, hij wilde zelf weleens aan het stuur zitten in plaats van achterom kijken en geschiedenisboeken controleren. Waarom PresTop? Voorheen heeft hij bij een grote firma gezeten waar steeds meer specialistisch werk ontstond. Het doel voor het vierde kwart van zijn werkzame leven is om een nieuwe uitdaging aan te gaan. Een kleiner bedrijf, breder takenpakket en dichter bij huis. Met zijn ervaring en kennis wil hij Alexander Aelberts – CEO PresTop – helpen om zijn bedrijf verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Han gaat zich bezichhouden met financiële zaken en alle daaraan gerelateerde zaken, zodat Alexander de focus kan leggen op sales, innovatie en acquisitie.

Over Cyriel

Omnivision Studios was dringend op zoek naar een interaction & interface designer en Cyriel heeft deze functie ingevuld. Cyriel is 36 jaar en als ontwerper gebruikt hij zijn creative mind voor de vele hobby’s: hij schrijft (korte) verhalen; werkt aan de ontwikkeling van een videogame; speelt gitaar en videogames; kijkt graag naar films; maakt met verschillende ontwerpen en schetsen. Creativiteit is voor hem meer een manier van leven in plaats van gewoon een baan. Daarnaast speelt hij een aardig potje squash, houdt van gewichtstraining en kookt graag voor
zichzelf en vrienden. Voorheen werkte hij bij MSI als marketing ontwerper en daar heeft hij veel ervaring opgedaan met marketing styling voor campagnes en evenementen. Deze ervaring kan hij goed gebruiken bij het ontwerpen van interfaces en interactieve designs. Inmiddels is hij er helemaal klaar voor om het software team te “joinen” als interaction & interface designer en hij hoopt bij Omnitvision Studios veel te leren over interface design!

Over Michiel

Inmiddels werkt Michiel Plevier al enkele maanden voor PresTop als medewerker commerciële binnendienst. Hij is 44 jaar, woonachtig in Sint-Oedenrode en samen met zijn vriending Greetje hebben ze een dochter van 4 jaar genaamd Serra. Hij sport graag, enkele hobby’s zijn tennis, fietsen, muziek luisteren en maken (drummen) en samen puzzelen met zijn dochtertje. Ook houdt hij van een goed gesprek en vindt gezelligheid zeer belangrijk. Zijn uitdaging bij PresTop heeft hiermee te maken, want hij is verantwoordelijk voor een groot gedeelte van de telefonische acquisitie en plant afspraken in. Eigenlijk noemt hij zichzelf liever een kansenzoeker en contactmaker. Michiel werkt twee dagen bij PresTop en de andere werkdagen is hij werkzaam bij een ander bedrijf die gespecialiseerd is in ERP-software voor het MKB, ook bij dit bedrijf verzorgt hij de acquisitie. Zijn doel is PresTop te helpen met het uitbouwen van bestaande markten, maar ook nieuwe markten.

Wil je ook werken bij PresTop? Bekijk hier alle vacatures.

Live Chat Software