Faurecia toont werkinstructies op industriezuilen

PresTop_Omnitapps_Faurecia_Roermond_2017_banner_02

 

Faurecia is een belangrijke speler in de wereldwijde automobielindustrie. De productie, welke plaatsvindt in 35 landen, wordt bij Faurecia Roermond ondersteund met interactieve werkinstructies die getoond worden op een industriezuil van PresTop.

PresTop heeft voor Faurecia een industriezuil met een 32″ touchscreen (PT-SO-32) ontworpen en geproduceerd. De zuil is voorzien van volledig gehard glas (bezel free) aan de bovenkant en heeft een beschermbeugel aan de onderkant. Daarnaast is de zuil stofdicht, dus ideaal voor een werkomgeving!

In verschillende werkruimtes zijn in totaal zes zuilen geplaatst waarop werkinstructies getoond worden via PADS. De PADS configuratie en interactieve werkomgeving is gemaakt door Omnivision Studios. Wat ook handig is voor Faurecia is dat de content op afstand kan worden aangepast en beheerd.

Klik hier voor meer informatie over industriezuilen?

PresTop presenteert interactieve oplossingen voor de horeca tijdens Gastvrij Rotterdam

Ook in de horeca worden we steeds meer omgeven met interactieve oplossingen. Op de PresTop stand (533) tijdens Gastvrij Rotterdam van 18 t/m 20 september kunt u kennis maken met interactieve oplossingen die in de horeca worden toegepast.

Introductie interactieve menukaart, bestelzuil en nieuwe kids touchtafel

PresTop introduceert nieuwe producten zoals een bestelzuil, interactieve menukaart met Omnitapps Menu en een nieuwe kids touchtafel met interactieve multi-touch games! Daarnaast zullen wij diverse informatiezuilen tonen met verschillende toepassingen, denk hierbij aan webshopkiosk, Heineken zuil en touchtafel.

Gratis toegangskaarten voor Gastvrij Rotterdam

Wilt u ook komen naar Gastvrij Rotterdan? Neem dan contact met ons op voor een gratis toegangscode!

Horeca oplossingen banner PresTop

 

Win prijzen op de PresTop stand 

Kom naar de PresTop stand (533), speel een van onze multi-touch games op onze touchtafel en maak kans op kaarten van BBB Maastricht.

Interactieve Wayfinding tijdens Gastvrij Rotterdam

PresTop zorgt dit jaar voor de interactieve Wayfinding voor Gastvrij Rotterdam. Bij de entree en op andere plekken op de beursvloer staan wayfinding zuilen waarop een interactieve plattegrond zichtbaar is, hiermee kunnen bezoekers snel een bedrijf opzoeken of stand vinden.

Wij vertellen u graag meer over de interactieve mogelijkheden!
Tot ziens op stand 533, team PresTop Rental.

Banner gastvrij rotterdam _ prestop rental

Station7 toont collectie op informatiezuilen in het Amsterdamse Proeflokaal

PresTop_Omnivision_Omnitapps_Station7_Amsterdam_2017_banner

 

Informatiezuilen als inspiratiepunt

Station7 ontwikkelt, produceert en verkoopt industriële meubelcollecties.

Onlangs heeft Station7 in het Amsterdamse Proeflokaal een nieuwe showroom geopend en daarvoor heeft PresTop twee informatiezuilen met een 55″ PCAP touchscreen geleverd. Op deze informatiezuilen wordt de collectie van Station7 via een interactieve presentatie weergegeven. Bezoekers kunnen gemakkelijk de collectie meubels bekijken en direct productinformatie opvragen of een terugbelverzoek achterlaten.

Klik hier voor meer informatie over informatiezuilen.

Interactieve productpresentatie:

Omnivision Studios heeft een deze productpresentatie gemaakt met multitouch software Omnitapps Composer. Dé ideale software voor het weergeven van producten, foto’s, video’s, websites en er zit ook een optie in om extra informatie op te vragen. Hieronder enkele screenshots.

 

prestop-rental_rijkswaterstaat_connecting-mobility_2017_banner_04

 

prestop-rental_rijkswaterstaat_connecting-mobility_2017_banner_05

De ANWB bestelzuil staat nu in alle ANWB winkels

PresTop_ANWB_Bestelzuil_Webshop Kiosk_2017_Banner

 

De klus is geklaard! Alle 85 bestelzuilen zijn nu in de ANWB winkels geplaatst. 

ANWB informatiezuil_01 Het heeft even geduurd, maar nu zijn – door heel Nederland – alle 85 bestelzuilen in de ANWB winkels geplaatst! Nu kunnen klanten ALLE producten van ANWB op de bestelzuil opzoeken, bestellen, direct betalen met PIN en het product gratis thuis laten bezorgen. Dus als een product in de winkel niet op voorraad is kan deze toch besteld worden via de bestelzuil. Zo wordt de omnichannel strategie versterkt en kunnen verkoopmedewerkers nee-verkopen terugdringen.

Meer weten over het ANWB bestelzuil project?

Klik hier voor meer informatie over het ANWB case.

Wilt u ook uw webshop naar de winkelvloer brengen?

Wilt u uw webshop naar de winkelvloer brengen met een bestelzuil? Of meer weten over bestelzuilen, webshopkiosken, shop-in-shop zuilen of self-service zuilen? Verkoop, lease, maatwerk, software en complete projectbegeleiding is geen punt voor PresTop. Klik hier voor meer informatie.

Productie in volle gang

In de assemblagehal van PresTop zijn we weer volop bezig met het produceren van zowel standaard- als maatwerkproducten. Natuurlijk treffen we diverse maatregelen om de kwaliteit te waarborgen en zorgen we dat de werkplek geordend en opgeruimd is.

Voor degene die altijd al had willen weten hoe zo’n geordende werkplek eruitziet, hieronder enkele foto’s!

Live Chat Software