BMW – F. Breeman – maakt assortiment zichtbaar met PresTop informatiezuilen

F. Breeman – BMW dealer – maakt hun assortiment zichtbaar door informatiezuilen met een 32″ PCAP touscreen (PT-EM-432-PCAP-Portrait)  te plaatsen in de showroom. Drie informatiezuilen zijn geplaatst in Rotterdam en een in Gouda. Deze informatiezuilen hebben naast het 32″ PCAP touchscreen een Intel NUC mini PC, 4G router en externe wifi adapter.

Klik hier voor meer informatie over informatiezuilen. Of bezoek ons Interactive Experience Center.

Banner homepage videowall 401 inch GNS Vastgoed

Interactief informatiepunt voor Landal Resort Haamstede

Voor VVV Zeeland hebben we bij Landal Resort Haamstede een buitenzuil met een 22″ PCAP touchscreen geplaatst. Deze (oudoor) informatiezuil is de vervanger van het “oude” houten informatiebord. Zo kunnen bezoekers zelf digitaal informatie opzoeken zoals fiets- en wandelroutes, restaurants, events, etc.

Buitenzuilen van PresTop zijn perfect om te gebruiken in openbare ruimtes! Wist u dat alle buitenzuilen van PresTop zijn uitgerust met een hydrostaat, verwarmingselement thermostaat en ventilatoren? Dus ze kunnen prima 24/7 worden ingezet als informatiepunt.

Klik hier voor meer informatie over buitenzuilen. Of bezoek ons Interactive Experience Center.

Banner homepage videowall 401 inch GNS Vastgoed

Grootste touchscreen van Europa 401″

In opdracht van BIS en Moodmedia hebben we een IR touchframe geleverd van maar liefst 401” diagonaal. De interactieve videowall is 920 cm breed en 291 cm hoog. Doordat het touchscreen 32 touchpunten tegelijkertijd kan verwerken kunnen meerdere personen tegelijkertijd de diverse interactieve applicaties bedienen.

Maak kennis met interactieve videowalls van PresTop in het WTC Amsterdam en in inmiddels al 25 KPN winkels met de nieuwe winkelformule.

Neem contact op voor meer over interactieve videowalls door te bellen of mailen. Of bezoek ons Interactive Experience Center.
Banner homepage videowall 401 inch GNS Vastgoed

PieterBas en PresTop organiseren 22 juni demosessie ‘Onbemand wegen’

Banner Demosessie PieterBas

 

Kennismaken met de totaaloplossing van PresTop en PieterBas. Dat kan op 22 juni as tijdens de demosessie in het Interactive Experience Center in Son en Breugel. Bedrijven uit de Nederlandse afvalindustrie ontdekken de mogelijkheden van een weegzuil met touchscreen en de WeegApp waarmee chauffeurs onbemand kunnen wegen. Ook wordt gedemonstreerd hoe er onbemand kan worden gewogen met een touchscreen achter een raam.

De demosessie is VOL.

Demosessie ‘Onbemand wegen’ op 22 juni

Zelf ervaren hoe de WeegApp van PieterBas in de praktijk werkt op de interactieve zuilen van PresTop. Dat is volgens verkoopadviseur Frank Dusée de essentie van de demosessie op 22 juni. ‘Het wordt een informatieve middag waarbij bezoekers zelf aan de slag kunnen met de WeegApp en zo zien hoe onbemand wegen in de praktijk werkt’, blikt hij vooruit. ‘Wat zijn de mogelijkheden, hoe werkt onbemand wegen in de praktijk en de keuze tussen een buiten- of binnenzuil of raamdisplay. Daar gaat het tijdens de demosessie om. Bedrijven gaan daardoor met andere ogen naar hun weegproces kijken’, voorziet hij. ‘Ze zullen zelf ervaren dat door automatisering en digitalisering ze veel sneller en makkelijker kunnen wegen. En ook niet onbelangrijk: op een eenvoudige manier kan daardoor ook nog eens op kosten worden bespaard.’

Live Chat Software