PresTop op de Webwinkel Vakdagen 2018

WWVD_Banner Homepage
 

Op 24 & 25 januari staat PresTop – dé specialist op het gebied van informatiezuilen, bestelzuilen, webshopzuilen en interactieve oplossingen – op de Webwinkel Vakdagen in de Jaarbeurs Utrecht om bezoekers kennis te laten maken met onze interactieve oplossingen. De Webwinkel Vakdagen is het nummer #1 e-commerce event van de Benelux! We nodigen u van harte uit om een kijkje te komen nemen op onze stand 140, waar wij de nieuwste ontwikkelingen rondom informatiezuilen graag aan u presenteren. Natuurlijk kunt u ook onze hardware en software komen bekijken en testen.

Webwinkel Vakdagen

Voor de twaalfde keer vindt op 24 & 25 januari 2018 het belangrijkste e-commerce event van de Benelux plaats, de Webwinkel Vakdagen. De beurs biedt diverse oplossingen aan om meer rendement uit uw online activiteiten te halen. Met inmiddels 11 edities achterwege, had de beurs vorig jaar een recordaantal bezoekers van 11.176. In januari volgt een nieuwe editie met diverse interessante sprekers, relevante thema’s en vele exposanten. Er zijn maar liefst 12 lezingenzalen waar actuele cases worden behandeld van verschillende thema’s en praktische tips worden gegeven. Verder zal er 1 grote keynote zaal zijn waar de meest vooraanstaande sprekers een lezing zullen geven.

PresTop dé specialist op het gebied van interactieve oplossingen

Tijdens dit event presenteert PresTop mooie referenties en interactieve oplossingen zoals:

–  ANWB webshopzuil met PIN
–  Heineken bestelzuil
–  CCV informatiezuil met PIN
–  Trendhopper scan en win zuil
–  DPK bloemenconceptstore
–  Karwei deurenselector

Waar kunt u ons vinden op de Webwinkel Vakdagen?

Tijdens de Webwinkel Vakdagen vindt u PresTop bij stand 140.

PresTop bestaat 25 jaar!

banner25 jaar final

 

25 Jaar geleden, op 8 januari 1993, schreef Alexander Aelberts PresTop in bij de KvK. In de loop der jaren heeft PresTop zich op de kaart gezet als specialist in alles wat met interactieve oplossingen te maken heeft. Wat is begonnen met beamers en touchscreens is uitgebreid met ontwikkeling en productie van o.a. informatiezuilen, touchtafels, touchscreens, buitenzuilen, industriezuilen en videowalls. Daarnaast ontwikkelt Omnivision Studio (multi)touch software en interactieve bedrijfspresentaties voor deze interactieve oplossingen. Dit alles valt allemaal onder PresTop Group bestaande uit PresTop, PresTop Trading, PresTop Rental, Omnivision Studios en vanaf eind 2017 ook PresTop Design & Manufacturing.

Vorig jaar heeft PresTop een grote stap gezet door te verhuizen naar Ekkersrijt 4611 in Son en Breugel. Na vele jaren te krap (maar met veel plezier te hebben gezeten in Best) hebben we niet alleen 1.700 vierkante meter aan assemblage- en opslagruimte erbij gekregen. Ook hebben we een groot Interactive Experience Center waar bezoekers een grootste scala aan interactieve oplossingen zoals informatiezuilen, touchtafels, raamtouch oplossingen, totems, interactieve videowalls en vele andere producten kunt bekijken en testen.

De komende jaren

Alexander Aelberts is trots op de behaalde mijlpaal. Van een eenmanszaak naar BV en uiteindelijk is het bedrijf uitgegroeid naar 30 man sterk. De verwachtingen voor de komende jaren zijn hoog. We zullen steeds meer interactieve producten zien en PresTop wil meegroeien met die markt.  Kortom, nog genoeg uitdagingen!

Goede voornemens 2018. Solliciteer bij PresTop!

Banner-website960x300_V2
 

In verband met de forse vraag naar onze interactieve oplossingen en het splitsen van verantwoordelijkeheden en taken binnen PresTop Group zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega’s!
 

Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken namelijk nog…
 

Product Manager B2B Interactive Products of the Future (4 FTE)

Productie- en Logistiek Manager PresTop Design & Manufacturing

Business Unit Manager PresTop Interactive Products

Business Unit Manager PresTop Rental

Technisch Support Medewerker Interactive Solutions Binnendienst

Technisch Medewerker Buitendienst

Assembleur
 

Interesse? Solliciteer vandaag nog bij PresTop
Stuur je motivatiebrief en CV naar vacature@prestop.nl of stuur je WhatsApp naar 06-29096119

Nu 40% korting op alle occasions!

Banner_40% korting op alle occasions PresTop_v2

 

Het assortiment van PresTop is uitgebreid en daarom ruimen we onze voorraad op en zijn alle occasions nu tijdelijk met 40% korting!*
Klik hier voor alle occasions en acties.

*Actie is verlengd tot 28-02-2018. Vraag naar de voorwaarden.

Upgrade naar smart touchtafels bij gemeente Etten-Leur

PresTop_Gemeente Ettenleur_2017_Banner_02

 

Begin 2017 koos gemeente Etten-Leur voor twee interactieve touchtafels met een vast onderstel en 55″ PCAP touchscreen. Uiteindelijk wilde ze het scherm in verschillende posities kunnen zetten en hebben ze gekozen om het vaste onderstel te vervangen door een smart touchtafel onderstel.

Collage-PT-GT-955-PCAP-Smart (1)

Smart touchtafels zijn elektrisch in hoogte verstelbaar en kantelbaar. Nu kunnen zij het scherm in de gewenste positie zetten als de burger informatie opzoekt op de touchtafel in het stadskantoor.

Meer weten over surfen op touchtafels in stadhuis Etten-Leur?
Lees hier het artikel.

Klik hier voor meer informatie over smart touchtafels.

Live Chat Software