Personaliseer uw eigen kinder touchtafel

Kids Touch Table_Banner
 

Kinder touchtafels van PresTop kunnen worden gepersonaliseerd met uw eigen branding of unieke ontwerp! Deze kidstafels zijn geschikt voor entertainment terwijl de ouders winkelen, voor onderwijs, wachtruimtes of ter interactie bij een museum of bibliotheek. Ook hebben de kinder touchtafels een hoogwaardig design en worden deze geproduceerd in Nederland.

Kids Touch Table_01_News
 

Zoekt u een complete oplossing, kies dan voor onze multitouch software Omnitapps Games. Beschikbaar in liefst 15 verschillende talen. Ideaal om ook de jongsten kennis te laten maken met uw merk of materialen. Kinderen kunnen alleen spelen, tegen elkaar spelen of samenwerken. Geschikt voor 1 tot 4 spelers. Het spel kan beginnen!

Meer weten over onze kinder touchtafels?

Klik hier voor meer informatie over kinder touchtafels.

Efficiënte milieustraat met PresTop buitenzuilen

PresTop_Gemeente Dronten_Buitenzuil_2018_Banner_01
 

Afval brengen wordt nog efficiënter met een buitenzuil van PresTop

In de milieustraat van Gemeente Dronten heeft PresTop twee buitenzuilen geplaatst. Een buitenzuil met NFC-reader en intercom, zodat de inwoner zich bij binnenkomst kan aanmelden op de weegbrug. Bij de weegbrug bij de uitgang staat de tweede buitenzuil met 22″ PCAP touchscreen, NFC-reader en intercom. De software van PieterBas Automatisering laat op het touchscreen zien hoeveel kilo de inwoner heeft gebracht en of betaald dient te worden.

Ook informatie weergeven op buitenzuilen?

Klik hier voor meer informatie over buitenzuilen.

Reisinformatie van GoAbout op energiezuinige buitenzuilen van PresTop

PresTop_Go About_Buitenzuil_Banner_02

 

Reizen wordt nog gemakkelijker met GoAbout reisinformatie op een buitenzuil van PresTop

Voor GoAbout – de persoonlijke reisplanner voor reizigers – heeft PresTop voor een OV-bedrijf dertien buitenzuilen met een 55″ high brightness (tot 2200 Nits) touchscreen geproduceerd (PT-EM-55-Outdoor).

Energiebesparing 

In de buitenzuil – die 24/7 gebruikt wordt – zit een lichtsensor die het scherm automatisch dimt als het donker wordt. Zo kunnen reizigers altijd op een gebruiksvriendelijke manier via het grote, heldere touchscreen van de buitenzuil een bestemming op de kaart zoeken met persoonlijk reisadvies.

Nog even wachten…

Dit voorjaar worden de buitenzuilen geplaatst in Utrecht.

Wij zoeken nieuwe collega’s!

Banner-website960x300_V2
 

In verband met de forse vraag naar onze interactieve oplossingen en het splitsen van verantwoordelijkeheden en taken binnen PresTop zijn we per direct op zoek naar nieuwe collega’s!
 
Word jij onze nieuwe collega? Wij zoeken namelijk nog…
 

Sales Support Medewerker PresTop Rental

Business Unit Manager PresTop Interactive Products

Business Unit Manager PresTop Rental

Technisch Support Medewerker Interactive Solutions Binnendienst

Technisch Medewerker Buitendienst

Assembleur

Live Chat Software