Touch videowall voor Schneider Electric in Bangkok

Banner PresTop Touch Videowall Schneider Electric Bangkok

 

PresTop installeert een touch videowall voor Schneider Electric in Bangkok. We hebben al diverse touch videowalls geinstalleerd voor Schneider Electric in Nederland, Parijs, Londen, Kopenhagen en Hong Kong (klik hier voor meer informatie).

Deze wand bestaat uit vier 65” ED Samsung videoschermen (ontspiegeld glas), in principe zijn het allemaal losse touchscreens met elk een IR touch frame met 6 touchpunten die aan elkaar gekoppeld zijn. Het resultaat: een groot interactieve touch videowall.

Bekijk hieronder de video van de installatie van de touch videowall in Bangkok:

Surfen op touchtafels in stadhuis Etten-Leur

1Twee interactieve touchtafels met 55″ PCAP touchscreen en Omnitapps in het stadskantoor moet de burger helpen zijn weg te vinden in het woud van informatie, formulieren en folders. Surfen door de gemeentelijke websites en toch meteen hulp kunnen vragen als je er niet uitkomt. Dat is de grondgedachte achter de touchtafels die in de hal van het Etten-Leurse stadskantoor staan. Wie de gewenste informatie heeft gevonden of het formulier dat nodig is, kan het gelijk naar huis mailen. Met de stap naar interactieve touchtafels volgt Etten-Leur een proefproject van de gemeente ‘s-Hertogenbosch.

De afdelingen Publiekszaken en Communicatie van de gemeente zijn overtuigd van de mogelijkheden. ,,We kunnen zo ook papier besparen.’’ Voorbeeld is de afvalwijzer, waarvan er duizenden worden gedrukt, legt Els de Lange uit, die voor het dagelijks beheer van de tafels zorg draagt. ,,Sommige mensen vinden het fijn om een overzicht aan de muur te hangen.’’ En wie toch liever heeft dan een digitale versie kan over enkele weken via de touchtafel bij de gemeente ‘gewoon’ een printje maken. ,,Alleen zoeken we nog even uit hoe we dat het beste kunnen regelen.’’

Door de digitale informatie ook in het stadhuis meteen ter beschikking te stellen kunnen ambtenaren en burger samen aan de touchtafel bekijken wat een goede route is. Wie uitleg bij een formulier nodig heeft, kan die ter plekke krijgen. En de andere kant op: een burger kan bijvoorbeeld aan de hand van Google maps een ambtenaar een situatie laten zien. Zo nodig kan Streetview helpen om het helemaal aanschouwelijk te maken.

Het is de bedoeling dat het baliepersoneel van de gemeente dergelijke bijstand gaat verrichten. Zelfs het maken van een afspraak met één van hen kan voortaan via de touchtafel.

Klik hier voor meer informatie over touchtafels.

PresTop_Gemeente Ettenleur_2017_Banner
 
Screenshot Gemeente Ettenleur banner
 

 Bron: BN DeStem

Interactieve oplossingen bij het Spoorwegmuseum

PresTop Spoorwegmuseum 2016Het Spoorwegmuseum in Utrecht heeft ontzettend veel oude foto’s van treinstations in Nederland en wilde deze op een leuke manier delen met bezoekers. In samenwerking met Leisure Expert Group hebben we een interactieve selfie oplossing ontworpen waarmee bezoekers in het museum kunnen “treinen door de tijd”.

Van kaartautomaat tot selfie oplossing

PresTop heeft een oude kaartautomaat van NS omgebouwd tot een complete selfie oplossing. In de kaartautomaat hebben we een 22″ PCAP touchscreen en webcam ingebouwd. Daarnaast hebben we een 65″ ledscherm voorzien van een geharde anti-glare glasplaat en een speciale stalen behuizing met backcover op statief. Zowel de kaartautomaat als het ledscherm zijn gevestigd op een houten podium wat in het geheel te verplaatsen is met een pompwagen.

Met deze selfie oplossing kunnen bezoekers een digitale ansichtkaart versturen vanaf diverse oude stations door heel Nederland. De software die gebruikt wordt is een op maat gemaakte versie van Omnitapps Selfie.

Omnitapps Selfie Spoorwegmuseum Utrecht

 

Informatie over de Stoomlocomotief SS 13 op informatiezuil

Bezoekers kunnen informatie over de Stoomlocomotief SS 13 opzoeken op een informatiezuil met een 22″ PCAP touchscreen (PT-EC-522-PCAP).
In een interactieve Omnitapps presentatie kan van alles worden ontdekt over de oudst bewaard gebleven locomotief van Nederland.

PresTop informatiezuil Spoorwegmuseum Utrecht

 

 

55″ touchscreens voor BCC

PresTop BCC touchscreen

 

PresTop heeft aan BCC een aantal 55″ touchscreens geleverd. Het assortiment is namelijk per filiaal verschillend en op het touchscreen kunnen klanten het volledige assortiment bekijken. Klik hier voor alle touchscreens.

Live Chat Software