Internationaal met Sectra

PresTop heeft in 1.5 jaar al enkele touchtafels geleverd aan het Zweedse bedrijf Sectra en nadat de PT-GT-955-PCAP-Smart-Universal op meerder punten is aangepast in december is dit model helemaal klaar om wereldwijd geleverd te worden. Zo werd de tafel voorzien van een 55” PCAP monitor welke in onze  cleanroom wordt opgebouwd, werd de bereikbaarheid van alle componenten ten behoeve van hoogte- en kantelverstellingen verbeterd en werd het gewicht verlaagd ten opzichte van de vorige tafel. Deze vorige tafel is uitgerust met een IR-frame.

Een paar weken geleden kwam een deel van het Sectra team dat zich bezig houdt met de software ontwikkeling voor deze tafel en de verkoop van hun oplossing op bezoek. In de (nog in te richten) nieuwe assemblagehal van 1.700 m² hadden we de tafels opgesteld en dat was een mooi gezicht.

Het team was uitermate blij verrast en zagen zelf voor de eerste keer zoveel touchtafels bij elkaar. Na een intensieve training werd de avond afgesloten met een gezellig diner in Eindhoven.

Klik hier voor meer informatie over onze in hoogte verstelbare touchtafels.
Meer over Sectra vindt u op www.sectra.com.

_1060956

Sectra touchtafel

 

 

Terug
Live Chat Software