Cash & Carry modellen

Banner Cash Carry modellen_V6

 

Nieuw! De Cash & Carry modellen
PresTop is al jaren marktleider op het gebied van (maatwerk) informatiezuilen, echter betekent dit niet dat wij geen standaard informatiezuilen tegen zeer aantrekkelijke prijzen kunnen leveren. We merken dat er steeds meer vraag is naar betaalbare zuilen met een touchscreen in portrait stand voor op de winkelvloer, daarom introduceren we de Cash & Carry informatiezuilen. Op deze zuilen besparen we niet op kwaliteit, maar door deze in grote aantallen te produceren in de kleuren zwart en wit en door te besparen op verpakkingsmateriaal zijn we in staat om deze zuilen te leveren voor € 1.199,- ex. BTW per stuk.

Heeft u nog een pc nodig? 
Graag bieden we u de Intel Compute Stick pc aan, deze mini pc is krachtig genoeg voor de meeste websites. Uiteraard bieden we u de mogelijkheid om vooraf bij ons op locatie de pc te testen!

Meteen meenemen met eigen transport
Als u de informatiezuil gezien en getest heeft kunt u deze meteen meenemen met uw eigen transportmiddel, want u bent er immers toch al. Meerder aantallen nodig of geen eigen transport? We kunnen ritten combineren om tot een zeer schappelijke transportprijs te komen.

Klik hier voor alle specificaties.

Terug