Bartafel

Op maat gemaakte bartafel met een glazen tafelblad. Het zichtbare scherm is interactief.cleanroom

CAP touch / Glas touch oplossingen
PresTop biedt advies, ontwerp en fabricage voor alle maatwerk touch oplossingen. Onze ervaren ontwerpers begeleiden het gehele proces van schets tot SolidWorks 3D tekening en foto-realistische rendering. Met 23 jaar ervaring heeft PresTop al honderden verschillende interactieve producten ontworpen.

cleanroom

PCAP Specialist

De meest recente technology is PCAP (projected-capacitive) touch. Afhankelijk van het gewenste formaat, het aantal touchpunten en het productievolume kunnen we u adviseren uit het product aanbod van verschillende fabrikanten. In ons Innovatielab kunt u de verschillende producten vergelijken op het gebied van helderheid, design, touch respons en kosten.

PCAP touch op glas in iedere maat en vorm

PresTop integreert PCAP touch folie van 10 tot 85″ op glas in iedere maat en vorm. Met onze cleanroom en onze ervaring zijn we leverancier geworden voor vele schermfabrikanten, architecten, interieurbouwers, AV-bedrijven en eindgebruikers die interesse hebben in op maat gemaakte interactieve beeldschermen.

Wij kunnen PCAP technologie plaatsen op glas tot 12 mm dik. Het glas dat we gebruiken in bijvoorbeeld onze touchtafels en zuilen wordt speciaal voor ons geproduceerd en is verkrijgbaar in 4 mm en 6 mm gehard Anti-Glare. Wij kunnen het in elke vorm leveren en het kan zelfs worden geleverd met gaten. Het glas kan aan de randen geprint worden in bijna elke kleur en zelfs met een custom print, bijvoorbeeld met uw logo.

De touch folie wordt op de binnenzijde/achterzijde van het glas gelamineerd en is daarom niet kwetsbaar voor invloeden van buitenaf, dus ook zeer geschikt voor gebruik buiten. Wel moet het lamineren zeer zorgvuldig gebeuren in een cleanroom om stof, luchtbellen en kreukels in de folie te voorkomen. Met onze cleanroom zijn we één van de weinige bedrijven wereldwijd die touchfolies op specifieke glasplaten kunnen lamineren.

Live Chat Software