Assembleur

Functieomschrijving
Als assembleur ben je verantwoordelijk voor het gehele assemblageproces van de touchtafels, touchscreens, totems en andere touch producten. Dit betreffen met name diverse standaard producten en daarnaast assembleer je op maat gemaakte producten.
Je werkt op basis van vastgestelde processen en procedures en haalt de gestelde doelen van kwaliteit en doorlooptijd. Er is veel ruimte voor persoonlijke groei.

Functie-eisen

• Een afgeronde technische MBO/HBO opleiding
• Technische kennis en affiniteit met elektrotechniek
• Minimaal 3-5 jaar werkervaring als assembleur in onze of een aanverwante branche
• Je bent daadkrachtig, resultaatgericht, stressbestendig en enthousiast
• Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling
• Je beheerst de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift
• Je bent communicatief vaardig (verbaal en schriftelijk)

Bedrijfsprofiel
PresTop is al ruim 30 jaar dé specialist in de Benelux op het gebied van interactieve oplossingen. Onder de PresTop Group vallen PresTop Products, PresTop Rental en Omnivision. Met 20 medewerkers is PresTop Group de marktleider van Nederland. Zowel verkoop als verhuur en inclusief support. toepassingen.

Interesse?
We nodigen je graag uit om je motivatie met CV naar vacature@prestop.nl

Over PresTop Group:

PresTop Group bestaat uit vijf unieke, zeer onderscheidende, innovatieve bedrijven en is 25 jaar geleden opgericht door Alexander Aelberts: PresTop BV, PresTop Design & Manufacturing BV, PresTop Trading BV, PresTop Rental BV & Omnivision Studios BV.

Alle software en hardware ontwikkeling, assemblage, verkoop en verhuur vindt plaats in Son & Breugel, waar naast een 1200 vierkante meter groot magazijn en assemblage faciliteit met clean room, een 300 vierkante meter hal voor PresTop Rental ook het kantoorgebouw staat.

Een modern kantoorgebouw met daarin het grootste Interactive Experience Center van Europa en een grote tuin waar ook diverse van onze outdoor oplossingen staan.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.